Μουσική , Music News

Η πρώτη πρόβα της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision (video)

Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ sexy και εντυπωσιακή εμφάνιση που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα στο press center.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2021

Η αυλαία των σημερινών προβών άνοιξε με την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές ανεβαίνει στη σκηνή του Ahoy Arena για να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το El Diablo.

Τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις 4 χορεύτριες της Κύπρου. 

Στη σκηνή βλέπουμε την Έλενα Τσαγκρινού με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Μαζι της βλέπουμε τις 4 χορεύτριες στη σκηνή ντυμένες με λαμπερές κόκκινες φόρμες. 

Η Έλενα ξεκινά να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο. Στη συνέχεια σηκώνεται και πηγαίνει προς τις χορεύτριες. Από το πρώτο ρεφραίν βλέπουμε έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος της οθόνης. Δυστυχώς στο σημείο αυτό έφυγε το μικρόφωνο της Έλενας και η πρόβα διεκόπη.  

Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα. 

Ο καθρέφτης έχει άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή 10 άτομα. Στη γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε στον καθρέφτη να εμφανίζεται η λέξη El Diablo με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος της εμφάνισης περπατά προς τον καθρέφτη μόνη της και πίσω προβάλει ο τίτλος του τραγουδιού με φλεγόμενους χαρακτήρες και η εμφάνιση τελειώνει με κοντινό πλάνο. 

Στην πρόβα αυτή δεν είδαμε κάποια χρήση οπτικών εφέ. 

Στην τρίτη πρόβα είδαμε στο τελευταίο ρεφραίν φωτιές να εμφανίζονται στον καθρέφτη σαν να τον καίνε. 

Φωνητικά η Έλενα Τσαγκρινού απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι. 

Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ sexy και εντυπωσιακή εμφάνιση που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα στο press center. Τα τραγούδια της Κύπρου και της Ρωσίας φαίνεται να είναι αυτά που έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο από όσες πρόβες έχουν γίνει. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close