Γνωστός chef ανοίγει street food εστιατόριο στο mall

Ο βραβευμένος σεφ, Ανδρέας Ανδρέου, που κρύβεται πίσω από την επιτυχία των πιο γνωστών εστιατορίων της πρωτεύουσας, δεν μας άφησε ούτε στο lockdown.

Τουναντίον... δημιούργησε μαζί με την ομάδα του Rokoko, του Lost+Found και του Tocayo, ένα pop-up εστιατόριο με street food, το Hangry Ghosts, αποκλειστικά για delivery και αποκλειστικά και μόνο ενόσω βρισκόμασταν στο σπίτι.

Και μπορεί αυτό να λειτουργούσε μόνο όταν τα εστιατόρια παρέμεναν κλειστά, ωστόσο ο Σεφ Ανδρέας Ανδρέου μάς υποσχέθηκε (από όταν πρωτοάρχισε το εν λόγω εγχείρημα) ότι ότι πολύ σύντομα , η πολύ νόστιμη ιδέα θα βρει και τη δική της "στέγη". Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε ο ίδιος τον Απρίλιο του 2020, βρίσκονταν σε αναζήτηση του ιδανικού χώρου, όπου θα φιλοξενηθεί ένα πρωτόγνωρο concept για τα δεδομένα του νησιού μας, ένα πολύ funky, casual, street food, και με πολύ φίνες γεύσεις, όλες φτιαγμένες επιτόπου".

Και όπως μας υποσχέθηκε, η πολύ νόστιμη ιδέα τους, βρήκε τη στέγη της! 

Τα Hangry Ghosts της πρωτεύουσας, πάνε στο ανανεωμένο The Mall of Egkomi... και μας επιφυλάσσουν πολλές, νόστιμες εκπλήξεις! 

Στον ίδιο χώρο πολλές εκπλήξεις μας ετοιμάζει και η ομάδα του Rokoko, με το αδερφάκι του, το Rokoko Forno.

Ανυπομονούμε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HangryGhost (@hangryghostcy)

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30