Eating News , Εστιατόρια

5 ταβέρνες στη Λευκωσία σού στέλνουν υπέροχο φαγητό στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2021

Αν είναι ένα από τα πράγματα που αγαπά ο Κύπριος, κι αυτό που ίσως που του λείψει λίγο περισσότερο στην καραντίνα που διανύουμε τώρα, είναι το να απολαύσει το φαγητό του σε μια παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα.

Και μιας και η εστίαση παραμένει για λίγο ακόμα κλειστή, εμείς σου προτείνουμε πού μπορείς να βρεις νόστιμο κυπριακό παραδοσιακό φαγητό στην πρώτευουσα και να το απολαύσεις στο σπίτι σου.

Ταβέρνα Μεζοστρατί
Η ταβέρνα Μεζοστρατί, φλερτάρει με το σήμερα, ενώ οι παραδοσιακές, μεγάλες, γευστικές απολαύσεις, συναντιούνται με τις πιο αυθεντικές παρέες! Γαστριμαργικά μπερδέματα, πρωτοποριακές κυπριακές συνταγές και μια μεγάλη Μεζομάδα στο πιάτο σου για να μοιραστεί μαζί σου τις πιο απίστευτες, γεμάτες τρέλα, Μεζόστιγμές! Από τα παραδοσιακά τους τραπέζια, το νόστιμο φαγητό της έρχεται πλέον στο σπίτι μας.
(22662727) Λεωφόρος Ευαγόρου 18E. 

Πιρόγα Μεζεδοπωλείο Μπαρ
Το Πιρόγα Μεζεδοπωλείο Μπαρ, άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ελληνική και παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Το μενού στο Πιρόγα Μεζεδοπωλείο Μπαρ περιλαμβάνει αυθεντικές σπιτικές συνταγές με πλούσιους παραδοσιακούς μεζέδες, φρέσκα λαχανικά και ντόπια κρεατικά που συνοδεύονται από άφθονο κυπριακό κρασί. Δοκιμάστε φανταστικά ριζότο, χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα και φιλέτο μοσχάρι… Για κυπριακές γεύσεις και καλό κρέας στη Λευκωσία, παράγγειλε από το Πιρόγα Μεζεδοπωλείο Μπαρ στη Λεωφόρο Ευαγόρου.
(22008364) Λεωφόρος Ευαγόρου 17A.

Οι Κουμπάροι
Παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα που κατάφερε να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των Λευκωσιατών και όχι μόνο. Με ένα μεζέ που ικανοποιεί και τα πλέον απαιτητικά γούστα και προσφέροντας ανώτερη ποιότητα φαγητού και αυθεντική, κυπριακή φιλοξενία, η ταβέρνα "Οι Κουμπάροι" ξέρει να προσφέρει ό,τι καλύτερο σε κρεατικό, μαγειρευτά και εποχιακούς μεζέδες με άλφα-άλφα υλικά.
(22008364) Ηλία Παπακυριακού 43, Έγκωμη.

Ταβέρνα 4307
Ίσως να το γνωρίζεις, ίσως, πάλι όχι! Είναι ένα μικρό παραδοσιακό ταβερνάκι στη βιομηχανική της Έγκωμης. Με ένα υπέροχο παραδοσιακό μεζέ που περιλαμβάνει από χοιρομέρι, μαλακό βοδινό συκώτι, σπιτικό, λεμονάτο ταχίνι,  μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο και  φρεσκοτηγανισμένες πατάτες… και φυσικά  παραδοσιακές πίττες με το μέλι για επιδόρπιο. Πραγματικά αξίζει να ζήσεις μια νύχτα, μια τέτοια κυπριακή απόλαυση... ακόμα και στο σπίτι σου.
(22354207) Νέας Έγκωμης 6, Έγκωμη.

Στου Ρουσιά
Το ταβερνείο-μαγειρείο "Στου Ρουσιά" είναι μία επιλογή που ψάχναμε καιρό στη Λευκωσία. Αν και δεν σερβίρει μεζέ, σου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ορεκτικών, κρύων και ζεστών κρεατικών και άλλων επιλογών. Ο κατάλογος ξεφεύγει λιγάκι από την κυπριακή κουζίνα και περιλαμβάνει πινελιές από την ελληνική γαστρονομία... που ικανοποιούν κάθε απιτητικό της γεύσης! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μερίδες του είναι πολύ γενναιόδωρες και νόστιμες! 
(70088848) Δημοκρατίας 31 Α , Άγιος Δομέτιος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close