Eating News , Εστιατόρια

Ένα σούπερ spot για (take away ή delivery) καφέ, milkshake και σνακ!

Αυτό το καφέ, κάνει delivery σε όλη την πόλη!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021

Το Caldi Coffee Beans Enaerios είναι νέο καφέ, ωραίο και σε κεντρική τοποθεσία, στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄(στον Εναέριο) στη Λεμεσό... Και το καλύτερο είναι ότι αυτήν την περίοδο που οι καφετέριες και τα εστιατόρια παραμένουν κλειστά, εδώ σε εξυπηρετούν με take away ενώ έρχονται κοντά σου και με delivery... ικανοποιώντας καθε σου επιθυμία.

Εδώ σε περιμένουν από το πρωί για τον πρώτο σου καφέ μέχρι αργά το απόγευμα για την τελευταία σου γλυκιά μπουκιά.

Αυτό το φιλικό στέκι ξέρει από καλό καφέ και σκοπός των ανθρώπων του είναι να σε μυήσουν και σένα στα μυστικά του, για να τον απολαμβάνεις όπως ακριβώς πρέπει κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις ώρες.

Άλλωστε, τον καλό καφέ τον αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη γουλιά, και είναι αυτός που σε οδηγεί ξανά και ξανά στο αγαπημένο σου στέκι!

Τον καφέ σου, λοιπόν, θα τον συνοδεύσεις με φρεσκοψημένα αλμυρά, κρύα σάντουιτς, τα οποία παρασκευάζονται την ίδια στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου.

Πέρα από καφέ και καλοφτιαγμένα σνακ, εδώ θα σου φτιάξουν τη μέρα με καλό φαγητό σε πακέτο (από burger και τεράστια μπριζόλα, μέχρι σαλάτες, club sandwich και pasta), θα σε δροσίσουν με παγωτό και υπέροχα milkshake, ακόμα και με φοβερή σπιτική λεμονάδα.

Παράλληλα, θα φροντίσουν κι εσένα που ακολουθείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Έτσι θα σε ενισχύσουν με δροσερούς φυσικούς χυμούς… όλα φρεσκοστυμμένα για σένα! Εκτός, βέβαια, κι αν προτιμάς ένα καλοφτιαγμένο παγωμένο τσάι. 

Άπαξ όμως και γνωρίσεις το Mooveat Protein Smoothie θα το κάνεις στάση ζωής. Είναι ο πιο γευστικός τρόπος να πάρεις μέχρι 29g πρωτεΐνης και μαζί απίθανη αίσθηση Φράουλας, σοκολάτας ή cookies. Από το Caldi κι αυτό!  

Στα συν βάλε και τις πολύ καλές τιμές του, καθώς επίσης και το άκρως εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό που σε κερδίζει μεμιάς!

Το Caldi Coffee Beans Enaerios θα το βρεις στον Εναέριο, στη Λεμεσό ή θα παραγγείλεις μέσω Foody ή Wolt.

(25 353539) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 235A, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close