Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το αγαπημένο μας σημείο συνάντησης (στο κέντρο) για λουκουμάδες 

Εδώ θα δοκιμάσεις τον λουκουμά «αλλιώς», με μια πιο σύγχρονη και νόστιμη ματιά!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2021

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια μερίδα λαχταριστούς λουκουμάδες; Εξάλλου, είναι από τα λίγα γλυκίσματα που καταφέρνουν να έχουν τόσο φανατικούς οπαδούς και μάλιστα από όλες τις ηλικίες. Είναι μια γεύση που μας χαρίζει μια γλυκιά νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια. 

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα σε ένα πιο φημισμένα λουκουματζίδικα της Λεμεσού, το οποίο κατάφερε σε πολύ λίγο χρόνο, να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, μίας και βλέπει το παραδοσιακό γλυκό με μία πιο σύγχρονη οπτική.
Ο λόγος για το My Sweet’s, το μικρό μαγαζάκι με το πρωτότυπο concept και το μοντέρνο χώρο και αεράτο φωτεινό, που έκανε την εμφάνισή του πριν από έναν χρόνο περίπου στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, στη γωνία των οδών Κιτίου Κυπριανού και Αθηνών… Ένα μαγαζί που από τον Ιούνιο του 2020 τιμά τον λουκουμά όπως του αξίζει, εξυπηρετώντας όλα τα γούστα.

Εξάλλου, ο ιδιοκτήτης, σεφ στο επάγγελμα, αφού εργάστηκε σε αρκετά σε εστιατόρια στο εξωτερικό, συμμετέχοντας μάλιστα και σε ένα μεγάλο φεστιβάλ όπου έφτιαξε λουκουμάδες, ήθελε να ασχοληθεί μόνο με ένα και καλό είδος μαγειρικής…  Έτσι πειραματίστηκε αρκετά κι έφτιαξε το δικό του μείγμα για νόστιμους λουκουμάδες… λουκουμάδες που παραμένουν αφράτοι στο εσωτερικό και τραγανοί από έξω.

Εδώ λοιπόν ειδικεύονται στον λουκουμά… με twist, προτείνοντας 25 υπέροχες γεύσεις. Με μέλι και κανέλα, με πραλίνα σοκολάτα, με λευκή σοκολάτα και ποκιλία από ξηρούς καρπούς, μέχρι γέμιση από απολαυστικές κρέμες με αρώματα εσπεριδοειδών, αλλά και μαρμελάδες.

Όλοι οι λουκουμάδες φτιάχνονται και σερβίρονται τη στιγμή που θα τους παραγγείλεις.. και συνοδεύονται με παγωτό, milkshake, μοναδικό καφέ ily καθώς και ζεστές σοκολάτες από 60% αυθεντική σοκολάτα.

Μπορείς να τους απολαύσεις στον όμορφο χώρο του My Sweet’s ή και στον χώρο σου με παράδοση κατ’ οίκον (μέσω BOLT FOOD, WOLT , FOODY).

(25762555) Κιτίου Κυπριανού 51, 3041 παλιά Λεμεσός.
Μέρες και ώρες λειτουργίας: Τρ-Κ 15.00-23.00.

Website: www.mysweets2020.com
Facebook: My Sweet's 
Instagram: mysweets.2020
Email: info@mysweets2020.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close