Πάμε Ταξίδι , Guide

Νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί στο πρόγραμμα της Cyprus Airways

Το νέο πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών για το καλοκαίρι 2021, προγραμματίζεται να ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2021

Η δυναμική κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει νέους προορισμούς καθώς και νέες διασυνδέσεις στη Μεσόγειο. Η αεροπορική εταιρεία προγραμματίζει να ξεκινήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της το Μάιο 2021, αυξάνοντας τα δρομολόγιά της τους καλοκαιρινούς μήνες, ως μέρος του πλάνου της για ανάκαμψη των ταξιδιών.

Η Cyprus Airways βραβεύθηκε για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Παρά το γεγονός ότι το COVID-19 επηρεάζει σχεδόν κάθε εθνική αεροπορική εταιρεία, η Cyprus Airways συνέχισε να πραγματοποιεί πτήσεις χωρίς διακοπή και έχει προσφέρει βασικές υπηρεσίες επαναπατρισμού, δρομολογημένες καθώς και ναυλωμένες πτήσεις.

Η εταιρεία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει το πολύτιμο εργατικό δυναμικό της και χρησιμοποίησε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας για στρατηγικό σχεδιασμό, ανάπτυξη ικανοτήτων, εκπαίδευση και αναβάθμιση της ομάδας, ενώ συνέχιζε να εκτελεί βασικές πτήσεις.

Είναι αντιληπτό ότι κάποια αναδιάρθρωση πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τον αυστηρό έλεγχο του κόστους και ότι κάποιες διοικητικές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναμένεται ότι η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει τον αριθμό των προορισμών της στην επερχόμενη ανακοίνωση.

Πρωτοπόρος στην κυπριακή ταξιδιωτική αγορά, η Cyprus Airways με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Η Cyprus Airways υποστηρίζει τη διεθνή προσπάθεια για ευκολότερα και ασφαλή ταξίδια, καθώς επίσης και πρωτοβουλίες όπως το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό που θα επιτρέπει στους πολίτες της ΕΕ που έχουν εμβολιαστεί, έχουν αρνητικό covid τεστ ή έχουν αναρρώσει από το Covid-19 να ταξιδεύουν πιο ελεύθερα εντός της ΕΕ.

Όταν ρωτήθηκε για ένα σχόλιο, ο Chief Operations Officer της Cyprus Airways Γιώργος Μαυρόκωστας είπε: «Αναγνωρίζουμε τη σημασία της εταιρείας μας για την οικονομία της Κύπρου και είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι ενώ οι περισσότερες αερογραμμές σε άλλες χώρες έχουν ακινητοποιήσει τα αεροπλάνα τους στο έδαφος, συνεχίσαμε να πετάμε και να εξυπηρετούμε τη χώρα μας. Η επερχόμενη ανακοίνωση σχετικά με το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα και τους διευρυμένους προορισμούς θα δώσει άνεση σε πολλούς ενδιαφερόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας της Κύπρου και ανυπομονούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη στήριξη του τουρισμού όπως πάντα κάναμε".

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close