Μουσική , Music News

Τα 5 κορυφαία τραγούδια που ακούγαμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα Top 5 της εβδομάδας που πέρασε, από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε!

 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το ταξιδιάρικο τραγούδι «Άνεμος» από τους Leon of Athens & Katerine Duska. Μπορεί να έκανε την εμφάνισή του το 2019, παραμένει ακόμα ένα από λατρεμένα τραγούδια των ακροατών που... για να λέμε την αλήθεια ξεχωρίζει τόσο από τις φωνές όσο και από τους στίχους.


Στη δεύτερη θέση φιγουράρει αυτήν την εβδομάδα το αγαπημένο τραγούδι «Θα ανεβώ να σε βρω» απο τους Ρένα Μόρφη και Μάρκο Κούμαρη, γνωστό από τους Locomondo. Πρόκειται για ένα τραγούδι πολύ δημιουργικό που ταξιδεύει τους ακροατές σε ξέγνοιαστους κόσμους• άλλωστε το λέει και ο τίτλος του… θ’ ανεβεί για να τη βρει.

Στη θέση νούμερο τρία βρίσκεται το τραγούδι «January 8th» από τον νεαρό Νικόλα Βαρθακούρη, ο οποίος κατάφερε μέσα από το συγκεκριμένο και πρώτο του τραγούδι να προκαλέσει «πανικό» στους λάτρεις της μουσικής. Στο τραγούδι, ο Good Job Nicky, λοιπόν, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ψάχνει να βρει την αλήθεια, από όσα τον προβληματίζουν, σε ένα θρυλικό video clip που φαίνεται να λάτρεψε πολύς κόσμος.

Από την τρίτη θέση και από τους αγγλικούς στίχους, προχωράμε στην τέταρτη θέση και στο υπέροχο τραγούδι «Η ζωή αλλιώς» με την τόσο ξεχωριστή φωνή του Αντώνη Ρέμου. Πρόκειται για ένα τραγούδι, γραμμένο, όπως φαίνεται με πόνο, γεμάτο νόημα, θέλοντας να δείξει την επιθυμία ν’ αλλάξει κάποιος άνθρωπος και να ξεφύγει από όλα αυτά που τον φοβίζουν.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το ίσως πιο ερωτικό και ταξιδιάρικο τραγούδι της εποχής, με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Ευστάθιο Δράκο να ενώνουν τις φωνές τους… για μια «Εκδρομή». Ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι, σε ήρεμους ρυθμούς που ταξιδεύει τους πάντες, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη δουλειά, μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close