Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

8 σποτ για brunch με μοναδική θέα στη θάλασσα

Brunchin' by the sea

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2021

Ο καιρός φτιάχνει σιγά σιγά και εμείς θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στη θάλασσα.

Για αυτό το σαββατοκύριακο σου προτείνουμε όμορφα στέκια με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσεις το αγαπημένο σου πιάτο. 

Columbia Beach
H άνοιξε ήρθε και μαζί της και η ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς, να ξεκινήσεις την ημέρα λίγο πιο αργά και ζεστά και να απολαύσεις την πολυτέλεια του casual brunching, όπως ακριβώς θες εσύ. Για brunching που ικανοποιεί κάθε γούστο, θα πρέπει να πας σε ένα εστιατόριο που έγινε hot spot, το Columbia Beach. Το πασίγνωστο πλέον #brunchseries του παραλιακού αυτού venue στη Λεμεσό, επέστρεψε και πάλι με αγαπημένες προτάσεις αλλά και νέες επιλογές που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου. Εσύ απλώς κάνε την κράτησή σου.
(25321500) Προμαχών Ελευθερία 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός.


Bar Du Soleil
Το Bar Du Soleil, είναι το εντυπωσιακό μαγαζί που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, καταφέρνοντας να συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί! Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του location, που απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας, την υπέροχη αύρα ενός σύγχρονου και εμπνευσμένου design και την ασταμάτητη διάθεση να μας συναρπάζει και να θέλουμε να το ζούμε κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόσφατα μάλιστα, το μαγαζί μεγάλωσε επεκτάθηκε κι έγινε ακόμα πιο εντυπωσακό. Σε αυτό λοιπόν το περιβάλλον, απολαμβάνεις επικό brunch και θα περνάς ευχάριστες ώρες...Το brunch μενού (που επίσης μεγάλωσε) περιλαβάνει τόσο αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές! Και φυσικά μπορείς να το συνοδεύσεις ιδανικά με καλοφτιαγμένο καφέ, χυμό, smoothie -γιατί όχι- και κοκτέιλ! 
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.



Marina Breeze LoungeBar
Στο καλύτερο σημείο της Μαρίνας Λεμεσού, το Marina Breeze είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, χαλαρώνοντας με την υπέροχη θέα. Οι επιλογές στο μενού θα αφήσουν ικανοποιημένο κάθε γούστο, αφού περιέχει από κλασικά πιάτα, όπως English breakfast, μέχρι πιο υγιεινές επιλογές, όπως porridge με κινόα και γιαουρτοειδή. Στο Marina Breeze, επιπλέον, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε ζεστούς και κρύους καφέδες, φρέσκους χυμούς, smoothie αλλά και cocktail. 
(25051230) Μαρίνα Λεμεσού.   

Epsilon Resto Βar
Έχεις πολλούς λόγους για να ξεκινήσεις τη μέρα σου από εδώ: η θέα στη Μαρίνα Λεμεσού με το απέραντο γαλάζιο, αλλά και το πεντανόστιμο brunch. Από τα combo επίλεξε το χορταστικό Mediterranean, που είναι αβγά scrambled, bagel με ρικότα, χαλλούμι στη σχάρα, μαρμελάδα ντομάτας και καπνιστό σολομό και συνέχισε με τα Cheesecake pancakes. Kαι για συνοδευτικό πάρε τη φρέσκια μυρωδάτη λεμονάδα, το smoothie Morning Madness ή το Booze Cocktail The Mandellini με πουρέ μανταρινιού, ολόφρεσκες φράουλες και prosecco.
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού. 

PlusSea Lifestyle
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσεις το σαββατοκύριακό σου, από το να απολαμβάνεις brunch με θέα τη θάλασσα; Το PlusSea Lifestyle στη Λεμεσό, το οποίο είναι τοποθετημένο ακριβώς πάνω στο κύμα, πέρα από φανταστικά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό, σου φτιάχνει και brunch. Pancakes, αβγά σε διάφορες εκδοχές κ.ά. θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις τη μέρα σου... χορτάτος! Kάνε την κράτησή σου. Το brunch σερβίρεται από τις 09:00-12:00, μόνο τα σαββατοκύριακα.
(25 634995) Λεωφ. Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας. 

 

Oniro by the Sea
Είναι ένα πραγματικό όνειρο, το λέει άλλωστε και τ' όνομά του, "Oniro by the Sea"! Θα το βρεις στην Πέγεια, σε μια τοποθεσία τόσο ιδιαίτερη και τόσο ξεχωριστή, που δικαίως το έχει καθιερώσει ως ένα από τα πιο όμορφα places to be! Άλλωστε ο συνδυασμός της ειδυλλιακής του τοποθεσίας, με τους ασπρόβραχους, το προσαραγμένο ναυάγιο και φυσικά το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, είναι πέρα για πέρα μαγικός. Σκέψου, μάλιστα, να αρχίζεις τη μέρα σου με καλοφτιαγμένο brunch! Ναι, καλά κατάλαβες! Το Oniro by the Sea επαναλειτούργησε και... άρχισε κιόλας τα brunch. Tο brunch menu του σερβίρεται καθημερινά 10.00-12.30. 
(70077272) Γλυκού Νερού, Πάφος.

Rebuke Lounge
Ο αγαπημένος All Day προορισμός όλων στην παραλία Μακένζι, επανήλθε δυναμικά με νέο, ανανεωμένο design, ανακαινισμένους εξωτερικούς χώρους στην παραλία και νέο μενού που περιλαμβάνει πλέον Brunch μετά από… λαϊκή απαίτηση! Το κορυφαίο εστιατόριο/μπαρ του Μακένζι και ο αγαπημένος προορισμός όλης της Κύπρου πρόσθεσε στο μενού του νέα πιάτα, όπως τα Oeufs En Meurette, μία νέα πρόταση για τα αγαπημένα ποσέ αυγά σε φανταστικό συνδυασμό με μπέικον, μανιτάρια, γλυκό σκόρδο μέσα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, ομελέτες και φυσικά τα γνωστά και αγαπημένα Eggs Benedict με τραγανό μπέικον ή καπνιστό σολομό. Φυσικά, τα εξαιρετικά γλυκά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μενού του Rebuke Lounge, καθώς τα υπέροχα pancakes με σοκολάτα και φράουλες ή με μέλι, μπανάνα και καραμελωμένα καρύδια κλέβουν την παράσταση όπως και οι φρέσκιες βάφλες με Nutella. 
(24 626212) παραλία Μακένζι, Λάρνακα.

ALMAR Seafood Bar
Το φωτεινό, μοντέρνο μαγαζί, θα το βρεις με το που θα μπεις στο δρόμο του Μακένζι. Όπως μαρτυρά το όνομά του -συνδυάζει τις λατινικές λέξεις «θάλασσα» και «Ψυχή». Eξ ου και στο μενού του θα βρεις από όστρακα και θαλασσινά πιάτα με μοντέρνες νότες μέχρι φρέσκα ψάρια, μικρά και μεγάλα, γευστικά θαλασσινά, αλλά και επιλογές για brunch. 
(24201700) Τάσου Μητσόπουλου, Μακένζι, Λάρνακα.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close