Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο, νόστιμο και πολύ εντυπωσιακό εγχείρημα του Roddy Damalis στην Κύπρο

Ο Roddy Damalis παρουσιάζει και επίσημα το νέο του concept το οποίο ονομάζεται«My View»

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2021

Ο διάσημος σεφ Roddy Damalis, εστιάτορας και πρώην ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ta Piatakia (το οποίο κατέβασε ρολά πριν από ένα χρόνο), παρουσιάζει τη νέα του ιδέα, η οποία ονομάζεται «My View» Private Dining and Events Venue.

Το νέο του εγχείρημα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του στο χωριό Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού. Ο νέος χώρος προσφέρει prive δείπνα σε εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, εργαστήρια μαγειρικής και το δείπνο της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα ο Roddy έχει μετατρέψει το σπίτι του σε έναν πολυλειτουργικό χώρο, με εντυπωσιακή διακόσμηση, πολυτελή μάρμαρα, βελούδινες πολυθρόνες, πολυελαίους και κηροπήγια. Δημιούργησε μία κομψή τραπεζαρία, μια βεράντα δίπλα στην πισίνα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη μεσόγειο, και μία ανοιχτή κουζίνα όπου θα φιλοξενούνται τα διάσημα εργαστήρια μαγειρικής του Roddy. 

Όσο για το μενού, αυτό διαθέτει μεγάλη ποικιλία, ανταπροκρινόμενο σε κάθε γούστο και περίσταση, συμπεριλαμβανομένου και εξατομικευμένου μενού το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί ειδικά για ένα ιδιωτικό δείπνο. Ακόμα προσφέρεται υπηρεσία υγιεινού catering σε εταιρείες, αλλά και το Sunday Sundowners', δηλαδή ένα μενού γευσιγνωσίας 10 πιάτων συνδυασμένο με τα ιδανικά κρασιά.

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, εξάλλου, ο Roddy διαχειρίστηκε ένα χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων εστιατορίων, μεταξύ της Νότιας Αφρικής και της Κύπρου, δημιούργησε μία σχέση αφοσίωσης και εμπιστοσύνης με το κοινό στην Κύπρο και διεθνώς, εξέδωσε περιοδικά, διαδικτυακές εκδόσεις, πραγματοποίησε τηλεοπτικές εμφανίσεις και έλαβε πολλά βραβεία. Η κουζίνα του είναι ένα συνονθύλευμα παραδοσιακών πιάτων, συνδτασμένο με fine dining νότες και fusion twists.

Ο Roddy δήλωσε: «Ήταν το όνειρό μου εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι πανέτοιμος να σας καλωσορίσω στο σπίτι μου και να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας. Καθώς το έργο ολοκληρώνεται, κάθομαι εδώ βλέποντας τη δύση του ήλιου στο τοπίο, πίνοντας το κρασί μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το ταξίδι που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας. Αυτή είναι μια νέα φάση στη ζωή μου που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και μου έδωσε νέα έμπνευση και μια νέα αίσθηση που θα δοκιμάσετε σε κάθε μπουκιά των νέων μενού και την εμπειρία μου κατά την επίσκεψή σας".

Το My View λαμβάνει όλες τις δυνατές προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επισκεπτών του αναφορικά με τον Covid-19. συμμορφώνεται με όλες τις κυβερνητικές οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης, των αποστάσεων και των καλά αεριζόμενων χώρων. «Τα ιδιωτικά δείπνα ή η συμμετοχή σε εργαστήρια μαγειρικής μόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε τους κινδύνους που εμπεριέχει η συνάντηση με πολλούς και να αισθάνεστε ασφαλείς διασκεδάζοντας". Είναι πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι », ανέφερε ο Roddy.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το My View by Roddy Damalis μπορείς να επισκφθείς το www.roddydamalis.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close