Cine News , Κινηματογράφος

Η «ζωή» του ράπερ Kanye West έρχεται στο Netflix

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2021

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που καλύπτει πάνω από δύο δεκαετίες βίντεο και προσωπικές στιγμές της ζωής και της εργασίας του Kanye West έρχεται στο Netflix.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το clickatlife.gr, η σειρά λέγεται ότι θα περιλαμβάνει βίντεο που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ και θα αποκαλύπτει στοιχεία για την καριέρα του στη μουσική και τη μόδα, την αποτυχημένη προεδρική προσπάθειά του για το 2020 και το θάνατο της μητέρας του, Donda West.

Τα ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από κάποια επεισόδια, τα οποία δεν έχουν ακόμη τίτλο, είναι αποτέλεσμα του ντουέτου στην παραγωγή,  Clarence «Coodie» Simmons και Chike Ozah, γνωστότεροι ως Coodie & Chike, οι οποίοι σκηνοθέτησαν και δημιούργησαν το μουσικό βίντεο του 2004 «Jesus Walks (Version 3)» και «Through the Wire». Το ζευγάρι έχει επίσης δημιουργήσει και σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ «Ben for 30» του ESPN του 2012 για τον Benjamin Wilson.

μουσικά βίντεο για τους Lupe Fiasco, Erykah Badu και άλλους και το ντοκιμαντέρ του 2019 για τον πρώην επαγγελματία παίκτη μπάσκετ Stephon Marbury, «A Kid From Coney Island».

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, σύμφωνα με το Billboard.

Τον περασμένο μήνα, ο West κέρδισε το πρώτο του gospel Grammy και τo 22o στην καριέρα του για το άλμπουμ «Jesus Is King», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά, μετά από το 2013, που τιμάται από την Ακαδημία Ηχογραφήσεων. Εκτός από το ότι κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο gospel album για το «Jesus Is Born» στα Βραβεία Gove (Gospel Music Association) Dove, ο West κέρδισε επίσης το βραβείο για το καλύτερο ραπ / χιπ χοπ άλμπουμ για το «Jesus Is King» και το βραβείο για το καλύτερο rap / hip-hop τραγούδι για το «Follow God».

Με πληροφορίες του clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close