Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

2nd GIWA awards powered by Aphrodite Hills: Στις 11 Απριλίου η εντυπωσιακή τελετή απονομής

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή στα Greek International Women Awards.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

Η μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνίδας επαγγελματία που διαπρέπει παγκοσμίως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρ-μα ERTFLIX στο https://www.ertflix.gr/ertworld-live/ την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 19:00. 

Στην τελετή θα απευθύνει χαιρετισμό η Αυτής Εξοχότης, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρα-τίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε μια γιορτή αφιερωμένη στις Ελληνίδες που διαπρέπουν ανά τον κόσμο με τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα θα ανακοινωθούν και θα επιβραβευτούν οι 12 νικήτριες που ξεχώρισαν από κριτές και κοινό. Την τελετή θα παρουσιάσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Ζησιο-πούλου-Λιβανίου. Στην λαμπερή τελετή απονομής για πρώτη φορά και χωρίς διαγωνισμό θα δοθεί το βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης (International Recognition) αλλά και το καθιερωμένο εκτός δια-γωνισμού βραβείο Δια βίου Επιτεύγματος (Lifetime Achievement) σε δύο σπουδαίες Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία. Την τελετή απονομής θα τιμήσουν με την παρουσία τους για να παραδώσουν τα βραβεία οι κριτές, οι χορηγοί αλλά και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μα-ρία Συρεγγέλα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Γιάν-νης Χρυσουλάκης. Τη μεγάλη γιορτή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και τη μουσική της. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανεβάστε post ή story στα social media με hashtag #shareyour-story και #GIWAwards και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις γυναίκες! 

 Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture), Σχέδιο (De-sign), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστή-μες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες (Science), Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award. 

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή στα Greek International Women Awards. Στη 2η τελετή απονομής GIWA θα ακουστούν τα ονόμα-τα 98  Ελληνίδων που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.  Η εντυπωσιακή συμμετοχή στα βραβεία από γυναίκες εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύει ότι οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν πα-γκοσμίως για τις ικανότητες και το έργο τους. 

Οι αιτήσεις των γυναικών που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από την διαδικασία εποπτείας και ελέγχου από την Ernst & Young Greece (EY), έχουν βαθμολογηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων και έχουν περάσει και απο ψηφοφορία κοινού. 

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills Resort που υποστηρίζονται από διακεκριμέ-νες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες λειτουργούν υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Την ERTWORLD μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε και στην Ελλάδα από τις πλατφόρμες NOVA και COSMOTE και από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ- ERTflix.

Στην Ευρώπη βρίσκετε την ERTWORLD δορυφορικά σε τρεις διαφορετικούς δορυφόρους, Hotbird 13.0°East, Eutelsat 9.0°East, Hellas Sat 4 39.0°East, καλωδιακά δίκτυα και ψηφιακές πλατφόρμες. Στην Νότια Αφρική από τον δορυφόρο Hellas Sat 3 39.0°East και στο Ηνωμένο Βασίλειο απο την πλατφόρμα Roku. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο Καναδά, Αμερική, Αυστραλία καλωδιακά και σε πλατφόρμες.

Διαδικτυακά σε κινητά, υπολογιστές, tablet και smart tv μπορείτε να παρακολουθείτε την ERTWORLD-Live από το ERTflix και από το site ert.gr.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close