Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για φαγητό σε μία πανέμορφη αυλή στο βουνό

Στο γραφικό Βουνί θα σε περιμένει το «Βουνιώτικο»!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2021

Ίσως και εσύ να είσαι ένας από τους τύπους που λατρεύει τις εκδρομές και από αυτούς που όταν έχουν ευκαιρία επιθυμούν να εξερευνούν τα γραφικά χωριά της Κύπρου μας, τα οποία προσφέρουν όλα αυτά που αναζητάς;  Ηρεμία, περιπέτεια, όμορφες εικόνες και φυσικά, καλό φαγητό!

Σήμερα σου προτείνουμε να πας μια βόλτα μέχρι το Βουνί, της επαρχίας Λεμεσού.  Αν σκοπεύεις να γευματίσεις εκεί, κάνε μία στάση στην πανέμορφη οικογενειακή και παραδοσιακή ταβέρνα, το «Βουνιώτικο» το οποίο ό,τι ζητήσεις θα στο φτιάξει, προσφέροντάς σου το, φρεσκότατο.

Έχεις να επιλέξεις από λαχταριστά πιάτα, από Κύπρο, Ελλάδα ακόμα και Σμύρνη, a la carte πιάτα, μεζεδάκια, χορτοφαγικά, νηστήσιμα και μη. Σημείωσε ότι όλα αυτά, θα τα απολαύσεις στην υπέροχη αυλή τους με θέα στο βουνό.  Η τοποθεσία που βρίσκεται θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις αρνητικές σου σκέψεις και γι’ αυτό θα βοηθήσει και το πράσινο της φύσης, αλλά και το γραφικό εκκλησάκι του Χρυσοσώτηρος-Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα.

Φρόντισε πριν το επισκεφτείς να κάνεις την κράτησή σου στο τηλέφωνο 99 316979.  Θα το βρεις 25 λεπτά από την Λεμεσό.  Από το highway προς Πάφο πάρε την έξοδο προς Ερήμη-Καντού. Πέρασε τα χωρία Καντού, Σούνι, Κυβίδες και Άγιο Αμβρόσιο.  Μέτα τον Άγιο Αμβρόσιο στρίψε δεξιά και λίγο πριν το χωριό Βουνί θα αντικρίσεις το εκκλησάκι του Χρυσοσώτηρος-Αγίου Γεωργίου.  Δίπλα θα δεις και το συγκεκριμένο εστιατόριο!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close