Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Οι "Thundercats" γίνονται ταινία!

Το κλασικό καρτούν των 80'sμεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2021

Ένα από τα πιο θρυλικά καρτούν της δεκαετίας του '80 μεταφέρεται στον κινηματογράφο και μάλιστα από τη Warner Bros.

Όπως ανακοινώθηκε, o Adam Wingard ("Godzilla vs. Kong") θα σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη ταινία "Thundercats", η οποία θα είναι CGI animation και όχι live action, βασισμένη σε ένα σενάριο του David Coggeshall, το οποίο θα αναδιασκευάσει ο Wingard μαζί με τον Simon Barrett.

Σε συνέντευξή του ο Adam Wingard δήλωσε "Οι 'Thundercats' έχουν ιδιαίτερα πλούσια μυθολογία. Οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί. Θέλω να κάνω μια ταινία που θα διατηρεί την αισθητική της δεκαετίας του '80. Δεν θέλω να ανακαλύψουμε εκ νέου την εμφάνιση των ηρώων, θέλω να θυμίζουν τους Thundercats. Δεν θέλω να είναι live-action, ούτε θέλω να θυμίζει την ταινία 'Cats'. Αυτό που θέλω είναι να κάνω μια ταινία που δεν έχετε ξαναδεί. Μια ταινία-υβρίδιο με CGI που κατά κάποιο τρόπο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ κινούμενων σχεδίων και CGI. Αυτό είναι το σημείο αφετηρίας". 

Η τηλεοπτική σειρά "Thundercats" προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985 και αποτελείται από 4 κύκλους επεισοδίων και μία τηλεταινία η οποία προβλήθηκε το 1986. 

Ποιοι είναι οι Thundercats; 

Οι Thundercats είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη της Θαντέρα. Μετά την έκρηξη της Θαντέρα, οι Thundercats φεύγουν στο διάστημα αναζητώντας νέο πλανήτη για να εγκατασταθούν, αλλά ο στόλος τους δέχεται επίθεση από τους εχθρούς τους, τα Μεταλλάγματα από τον πλανήτη Πλάνταρ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα σκάφη τους εκτός από τη ναυαρχίδα.

Σε αυτή βρίσκεται το ξίφος των οιωνών το οποίο έχει το μάτι της Θαντέρα που αποτελεί την πηγή δύναμης των Thundercats. Ο Τζάγκα που είναι ο μεγαλύτερος όλων, αναλαμβάνει να οδηγήσει το σκάφος στην Τρίτη Γη, ενώ οι υπόλοιποι Thundercats, η Τσιτάρα, ο Τάιγκρα, ο Πάνθρο, ο Γουάιλικατ, η Γουάιλικιτ, ο Σναρφ και ο έφηβος άρχοντας των Thundercats, ο Λάιονο, μπαίνουν σε χρονοκάψουλες για να αποφύγουν τη φθορά του χρόνου, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Τζάγκα πεθαίνει από γήρανση.

Οι Thundercats τελικά φτάνουν στην Τρίτη Γη, πλην όμως ο χρόνος δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Λάιονο, ο οποίος παραμένει έφηβος αλλά σε σώμα ενήλικου.

Ταυτόχρονα φτάνουν στην Τρίτη Γη και τα Μεταλλάγματα. Η έλευση των δύο αυτών φυλών στον πλανήτη δεν περνάει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους κατοίκους και ιδιαίτερα από τον δαιμονικό Μαμ-Ρα, μια μούμια-μάγος, ο οποίος με τη βοήθεια των Μεταλλαγμάτων και άλλων μοχθηρών δυνάμεων θα προσπαθήσει να καταστρέψει τους Thundercats, ώστε να σταματήσει την κυριαρχία τους στην Τρίτη Γη.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close