Παιδί

Ένα νέο παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, στο πάρκο Ακροπόλεως

Σκοπός να δώσει χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδάκια.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Στροβόλου ευχαριστεί τις υπεραγορές MAS για την υπέροχη πρωτοβουλία τους να δωρίσουν ένα παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, το οποίο εγκαταστάθηκε στο πάρκο Ακροπόλεως, το κεντρικότερο και πιο πολυσύχναστο πάρκο του Στροβόλου, με σκοπό να δώσει χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδάκια. Με τον εξοπλισμό, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένος, θα μπορούν να παίξουν όλα τα παιδιά, καθώς έχει ενταχθεί στην παιδική χαρά του πάρκου. 

Το παιχνίδι παρέδωσαν εκ μέρους των υπεραγορών MAS oι κκ Λούκας Ζουρίδης, Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Μάρκου, Πρόεδρος και Μαρία Γεωργίου, Υπεύθυνη Προώθησης και Διαφήμισης, παρουσία της κας Γιούλας Πιτσιάλη, προέδρου του Συνδέσμου «Αγκαλιά Ελπίδας» για παιδιά με εγκεφαλικές παθήσεις, η οποία συνεισέφερε με την εμπειρία της στη διαδικασία σχεδιασμού και επιλογής του κατάλληλου παιχνιδιού. 

Οι κκ Ζουρίδης και Μάρκου εξήγησαν ότι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το περασμένο Πάσχα όταν το προσωπικό και οι ιδιοκτήτριες του ομίλου έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες, που στη συνέχεια πωλήθηκαν για την εξασφάλιση του απαιτούμενου ποσού για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού. «Ευχόμαστε τα παιδάκια και οι γονείς τους να απολαύσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία. Εμείς συνεχίζουμε με τέτοιου είδους πράξεις αγάπης για να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τις ζωές των συνανθρώπων μας», ανέφεραν κατά τη διάρκεια της παράδοσης του εξοπλισμού για παιδιά με αναπηρίες.  

Την προσφορά αγάπης των υπεραγορών MAS δέχθηκαν εκ μέρους του Δήμου οι κκ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχος,  Γιώργος Χριστοδούλου, Δημοτικός Γραμματέας και Ελένη Ανδρέου, λειτουργός Κήπων και Πρασίνου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τις υπεραγορές MAS για την ευαισθησία τους, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του Δήμου Στροβόλου για παροχή ίσων ευκαιριών στο παιχνίδι σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. 

Ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι «Όλες οι τοπικές αρχές και ιδιαίτερα ο Δήμος Στροβόλου στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειες εταιρειών που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς πιστεύουμε στον Άνθρωπο, στη συνεργασία και στην υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα για βελτίωση της κοινωνίας μας και προστασία του περιβάλλοντος». 

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση του καινούριου παιχνιδιού όπως και όλων των άλλων παιχνιδιών θα είναι δυνατή μετά την άρση των μέτρων που προνοούν ότι οι παιδικές χαρές είναι κλειστές για το κοινό, για αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.  


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close