Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο κ. Κώστας σού φτιάχνει καθημερινά (special) αλμυρές και γλυκές επιλογές

Θα τον βρεις σ’ ένα μικρό μαγαζάκι στη Λεμεσό που φέρει το όνομα «Prima Materia»

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2021

Αυτά τα ξεχωριστά και τα διαφορετικά, την ίδια ώρα εντυπωσιακά, μας αρέσουν πολύ και χαιρόμαστε όπως πάντα, να τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, ένα μαγαζάκι στη Λεμεσό, το «Prima Materia» που μπορείς να βρεις εναλλακτικές επιλογές, από γλυκά και αλμυρά.  Ο ζαχαροπλάστης κ. Κώστας με τη θετική του ενέργεια θα σε βοήθησει να βρεις το «μυστικό» και ιδανικό γλυκό και αλμυρό της μέρας!

Στο μικρό μαγαζι, το πιο εντυπωσιακό, που σίγουρα θα ενθουσιάσει και εσένα, είναι το γεγονός ότι κάθε μέρα φτιάχνει και κάτι διαφορετικό, δίνοντάς σου την ευκαιρία, να δοκιμάζεις κάθε φορά κάτι «άλλο».  Όλες οι νόστιμες δημιουργίες του, φτιάχνονται από διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα (που θα βρεις και στο ράφι), κυρίως από την Ιταλία, την Ισπανία και λιγότερο από την Ελλάδα.

Μπορείς να βρεις, επίσης, καταπληκτικά platters, γεμάτα «εξωτικές» μαρμελάδες, πινελιές από διάφορα, (όχι και τόσο γνωστά στην Κύπρο), αλλαντικά και τυριά, νιώθοντας πραγματικά αυτό το διαφορετικό στον ουρανίσκο σου.

 «Πρωταγωνιστές» στο μαγαζί, είναι τα γαλλικά, αφράτα ψωμάκια «brioche», τα οποία θα βρεις και με αλμυρές γεύσεις (όπως, με κομμάτια τυριού και αλλαντικών) αλλά και γλυκών γεύσεων (με μπανάνα και καραμέλα).

Σήμερα, έφτιαξε για σένα, αφράτα, ατομικά κεκάκια, μεταξύ άλλων και ημίγλυκων που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.  Τι λες για κεκάκια, με ελβετικό τυρί και γεύσεις από μήλο;

 

Good morning! Today we serve a sweet and savoury bite! Pass by to pick your own. #primamateriadelibake

Δημοσιεύτηκε από Prima Materia στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

Οι εναλλακτικές, «ξένες» γεύσεις, τώρα και στο τραπέζι σου, έτοιμες και νόστιμες!

(97 730101), Αγίας Φυλάξεως 138, 3087 Λεμεσός.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close