Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία όμορφη αυλή στο χωριό, για καφέ, γλυκό και χαλάρωση

Και φυσικά.. πινελιές από παράδοση που κάνουν το τέλειο πακέτο για απόδραση!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2021

Το χωριό Φαρμακάς, όλοι το αγαπάμε.  Γραφικό, ήσυχο και με χρώματα της φύσης.  Γενικά, προσφέρει όλες αυτές τις φυσικές ομορφιές που πραγματικά σε μαγεύουν και σε χαλαρώνουν.  Εξάλλου, βρίσκεται στην οροσειρά του Τροόδους και για να λέμε την αλήθεια, είναι ό,τι πρέπει για μία βόλτα, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εκεί, θα σε περιμένει μία εντυπωσιακή καφετέρια που άνοιξε τις πόρτες της, πολύ πρόσφατα, που φέρει το όνομα «Φαρμακάς Coffee» και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του χωριού, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.  Κάνουμε λόγο για εντυπωσιασμούς… και σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί.

Αρχικά, σημείωσε ότι θα σε καλωσορίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε παραδεισένιο μέρος.  Μία ξύλινη ταμπέλα θα γράφει «Welcome to Paradise» και γύρω σου θα σε περιτριγυρίζουν κι’ άλλες ξύλινες πινελιές, που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.  Άλλωστε, αυτό είναι το όμορφο όταν επισκεφτείς ένα καινούργιο μέρος.  Να νιώθεις αυτό το «διαφορετικό».

Τα χαρακτηριστικά πανιά σκίασης, η ξύλινη και πέτρινη περίφραξη αλλά και οι καναπέδες του θα σε «ζεστάνουν» και θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο σπίτι σου.  Καφεδάκι και γλυκό, λοιπόν, με όμορφη θέα και μυρωδιές από χωριό.  Τι άλλο θέλεις;  Δεν νομίζω τίποτα άλλο!

Η καφετέρια, λόγω και των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ανοίγει προς το παρόν κάθε Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τηλεφωνήσεις πρώτα στο 97 813930!
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close