Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο COFFEEHOUSE της πόλης, είναι απλά υπέροχο

Η κυπριακή αλυσίδα COFFEEHOUSE μόλις άνοιξε ένα ακόμα υπέροχο καφέ!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2021

Η COFFEEHOUSE TasteHabitat, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, πρόσφατα απέκτησε ένα ακόμα κατάστημα, φτάνοντας συνολικά τα 16 σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το νέο COFFEEHOUSE, βρίσκεται στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στην οδό Έβρου 14 και αποτελεί το πρώτο επιχειρηματικό βήμα Κύπριου ποδοσφαιριστή. 

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό γωνιακό μαγαζί, το οποίο ακολουθεί τα χρώματα και τα στυλιστικά πρότυπα της αλυσίδας! Ωστόσο, αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι ο ευρωπαϊκός του... αέρας! Κι αυτό φυσικά οφείλεται στον ιδιοκτήτη του, τον διεθνή μας ποδοσφαιριστή Πιέρο Σωτηρίου, τον οποίο ίσως κιόλας πετύχεις πίσω από την μπάρα... να δίνει tips και συμβουλές για εκλεκτά χαρμάνια, αρώματα, γεύσεις και ποικιλίες. 

Σκοπός, εξάλλου, της COFFEEHOUSE είναι να προσφέρει σε όλους ποιοτικό καφέ, στη σωστή τιμή με εξαιρετικό service σε ένα «πράσινο» περιβάλλον. Αυτό που κάνει όμως την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η επιμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή της εμπειρίας στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

Εδώ λοιπόν θα πιεις τον καλύτερο καφέ της πόλης! Εξάλλου, αυτό που ώθησε τον Πιέρο Σωτηρίου να επιλέξει την COFFEEHOUSE πέρα από τους ανθρώπους της... είναι σε μεγάλο βαθμό και ο ποιοτικός της καφές. 

Στο νέο coffee spot της αλυσίδας μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό καφέ, φτιαγμένο με το αποκλειστικό χαρμάνι της COFFEEHOUSE από άρτια εκπαιδευμένους barista, φρέσκους detox χυμούς, ποικιλία από τσάι και βότανα, energy bowls, σάντουιτς και σαλάτες, τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά φρέσκα, με την υπογραφή του καταξιωμένου Chef Χριστόφορου Πέσκια, yogurts, κρουασάν, κουλούρια και άλλα αρτοποιήματα, καθώς και γλυκές επιλογές.

Άλλωστε, ο καφές είναι η απόλαυση στην καθημερινότητά μας... 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close