Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ο «Κήπος του Μέλλοντος» έχει μεταμορφωθεί και σε περιμένει!

Πρόσφερε και πέρασε ευχάριστα το χρόνο σου, στο «Gardens of the Future»

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2021

Είναι σπουδαίο πράγμα να προσφέρεις χωρίς ανταλλάγματα και να βλέπεις πως έστω και με το μικρό σου λιθαράκι έχεις φτιάξει κάτι που πολλοί έχουν ανάγκη.  Αν πάρουμε την περίπτωση της ξεχωριστής δράσης που φέρει το όνομα «Garden of the Future», τότε η πιο πάνω διαπίστωση, ταιριάζει απόλυτα.

Το «Garden of the Future», είναι μία πανέμορφη και ελπιδοφόρα δράση, θα έλεγε κανείς, που ξεκίνησε στη Λευκωσία από εθελοντές, με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας, του Οργανισμού Νεολαίας, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Ενεργειακού Γραφείο Κύπρου.

Πρόκειται για έναν ξεχασμένο κήπο, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ένα παραδεισένιο μέρος.  Όλη αυτή η δράση έχει γεννηθεί, με στόχο να ενθαρρύνει την τοπική παραγωγή• ένα θέμα πολύ επίκαιρο και πολύ δύσκολο για την αστική ανάπτυξη της πόλης έτσι ώστε να δημιουργηθεί κουλτούρα βιώσιμης ανάπτυξης και συλλογικά να προωθηθεί μια νέα αστική ταυτότητα με κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό χαρακτήρα.

Ο κήπος τώρα, λοιπόν μιας μπήκε και επίσημα η άνοιξη, έχει μεταμορφωθεί και σε περιμένει να τον απολαύσεις και να τον βοηθήσεις να γίνει ακόμα πιο ζωντανός και όμορφος!  Ένας κοινόχρηστος χώρος, που σε ταξιδεύει και σου υπενθυμίζει τη λέξη ομαδικότητα σε περιμένει.  Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στη σελίδα του στο Facebook, «δεν υπάρχει ισχυρότερη δύναμη για αλλαγή από μια κοινότητα που συνεργάζεται!»

 

“Gardens of the Future” is all about building a community. We take care of the garden and of the community around it...

Δημοσιεύτηκε από Gardens of the Future στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close