Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Επέστρεψε το Polo Bar Restaurant, ένα από τα πιο νόστιμα εστιατόρια της πόλης

Το μπαρ κι εστιατόριο του γνωστού ξενοδοχείου Alasia Boutique Hotel ξανάνοιξε τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

Κάποιοι το επισκέπτονται από τις έξι-επτά το απόγευμα για καφέ ή ένα ελαφρύ κοκτέιλ στην υπέροχη βεράντα του, η οποία εξασφαλίζει ηρεμία και ιδιωτικότητα, παρόλο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Άλλοι το προτιμούν πιο μετά για το νυχτερινή έξοδο, η οποία είτε θα σε δελεάσει με ένα τραπέζι στην εκλεπτυσμένη σάλα του είτε θα σε υποδεχθεί (κυρίως τα καλοκαίρια) στην αυλή του, που έχει μοναδική θέα στην πισίνα. Η θέα και η ατμόσφαιρα, βλέπεις, αποτελούν πάντα ισχυρά χαρτιά, κυρίως για έναν γαστρονομικό προορισμό, που συνδυάζει και τη διαμονή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το The Polo Bar Restaurant επέστρεψε έτοιμο να σου χαρίσει νέες γαστρονιμικές εμπειρίες. 

Τι πρέπει να ξέρεις; Ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά (λόγω μέτρων, πανδημίας και κυβερνητικών διαταγμάτων) και πλέον το δείπνο να σερβίρεται μόνο στο εξωτερικό, ωστόσο είναι μία καλή αφορμή για δειπνήσεις σε ένα μοναδικό σκηνικό! 

Όσον αφορά στο κομμάτι του φαγητού, ο executive chef του ξενοδοχείου Χριστόδουλος Θεοφάνους παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μενού που πατά γερά σε διεθνή εδάφη, έχοντας ωστόσο "δυαντά" ευρωπαϊκά γαστρονομικά πρότυπα, χωρίς φυσικά να αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις παρακαταθήκες της ασιατικής και λατινοαμερικάνικης κουζίνας. 

Συναντά λοιπόν κανείς από μοναδικό Σεβίτσε και βοδινά φιλέτα, μέχρι ραβιόλι, χταπόδι, ριζότο και πιάτα άκρως δημιουργικά. Τα δε κρασιά του εστιατορίου, είναι κι αυτά προσεκτικά επιλεγμένα και άξια να συνοδεύσουν ιδανικά κάθε σου πιάτο.

Κάνε άμεσα την κράτησή σου στο 25332000.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close