Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

6 στέκια που ανακοίνωσαν την επιστροφή τους (στον εξωτερικό τους χώρο)

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2021

Με το μήνυμα ότι "όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε" να αποτελεί το νέο μας μότο, η χαρά μας για το άνοιγμα της αγοράς και σταδιακά για την επαναλειτουργία των αγαπημένων μας spots στην Κύπρο δεν κρύβεται. 

Στις 16 Μαρτίου, λοιπόν, τα αγαπημένα μας στέκια ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους, μόνο στον εξωτερικό τους χώρο (όσοι διαθέτουν), τηρουμένων των μέτρων απόστασης και των υγειονομικών οδηγιών, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την επαναφορά στην κανονικότητά μας, έτοιμα να μας προσφέρουν τις υπέροχες γεύσεις και τα εκλεκτά αρώματά τους, μέσα από cocktails, ροφήματα όλων των ειδών και μοναδικά πιάτα που μας είχαν λείψει. 

Και παρόλο που το αυστηρό πρωτόκολλο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα, εντούτοις αρκετά είναι τα εστιατόρια που ανακοίνωσαν ότι ανοίγουν και πάλι τις πόρτες του.

Ανάμεσά τους και τα πιο κάτω: 

Beer & Beer
Σας έχει λείψει το αυθεντικό γερμανικό κότσι, η ζουμερή και τόσο λαχταριστή μπριζόλα και τα πιο memorable burgers με τους απίθανους γευστικούς συνδυασμούς υλικών του Beer & Beer στη Μακαρίου; Ετοιμάσου να τα απολαύσεις όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Το πρωτευουσιάνικο στέκι ανακοίνωσε την επιστροφή του. Εξ ου λοιπόν και δίνουμε ραντεβού στις 16 Μαρτίου, για να απολαύσουμε το πιο γευστικό Dine-in Menu της πόλης, στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου του μαγαζιού.
Για πληροφορίες & κρατήσεις, τηλ. 70 001 065.

Tσιπουράκι Μεζεδάκι
Βρίσκεται σε ένα γραφικό σημείο της παλιάς Λευκωσίας, στην οδό Οθέλλου, και είναι από αυτά τα στέκια, που κουβαλούν τον αέρα των αθηναϊκών μαγαζιών που συναντάς στα στενά σοκάκια της Πλάκας. Ξεχωρίζουν βέβαια τα ξύλινα τραπεζάκια, η όμορφη διακόσμησή του και οι αυθεντικές γεύσεις από την ελληνική κουζίνα. Το τσιπουράκι λοιπόν συναντά τον ωραίο μεζέ ξανά εδώ! Το δημοφιλές μαγαζί ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί ξανά και να μας σερβίρει λαχταριστές ελληνικές γεύσεις! 
Θα είμαστε ανοιχτά 12:00 - 22:00. *Στο Τσιπουράκι μας θα τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19, με βάση το διάγγελμα του Υπ. Υγείας. 
(99754417) Οθέλλου 1, Λευκωσία. 

Tocayo
Eίναι νόστιμο και απόλυτα γευστικό. Είναι το εστιατόριο της οδού Πρεβέζης, το οποίο επιστρέφει κοντά μας, κι αυτή τη φορά μας υποδέχεται στο μοναδικό του patio. Εμείς, απλά ετοιμαζόμαστε να γευτούμε και πάλι τα μοναδικά to share πιάτα του και να τα συνοδεύσουμε με μοναδικά κοκτέιλ! Από τις 16 Μαρτίου... και με όλα τα μέτρα ασφάλειας! 
(70088089) Πρεβέζης 10, Λευκωσία. 


Barbacoa Rooftop
Στη γειτονιά του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού το παραδοσιακό, αμερικανικό barbecue house, Barbacoa BBQ, από την πρώτη κιόλας μέρα που έκανε την εμφάνισή του κέρδισε τον ουρανίσκο μας με τα εξαιρετικά καπνιστικά κρεατικά και τα ζουμερά burgers του, ενώ μέσα στην καραντίνα μάς σύστησε τις artisan pizza του. Σήμερα μας ανακοίνωσε ότι ανοίγει ετοιμάζεται να ανοίξει την Τρίτη στις 18:00. Κρατήσεις μέσω dm ή 25105999.
(25105999) Γενεθλίου Μιτέλλα 42, Λεμεσός.

Μαντάμ
Το «Μαντάμ», που έκανε την εμφάνισή του στην Πλατεία Ηρώων το 2014, κατάφερε να γίνει στέκι όλης της πόλης! Πρόκειται για ένα από τα πιο μοντέρνα μπαρ της πόλης, που έχει ξεχωρίσει για το όμορφο και οικείο περιβάλλον, αλλά και για το εκλεκτό μενού του.Γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε και πάλι ραντεβού εκεί.
Ανδρέα Δρουσιώτη, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. 

Καφενείο Το Απόμερο
Θα το βρεις σε μία… κρυψώνα, ένα στενό σοκάκι στις γειτονιές της παλιάς Λευκωσία στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου. Ένα απόκρυφο και απόμερο καφενεδάκι με το όνομά του να τα λέει όλα: Το Απόμερο. Χαριτωμένο και φιλόξενο, ένα μικρό διαμαντάκι για εσένα που δεν θες τη φασαρία των πολυσύχναστων δρόμων της Λευκωσίας. Το Απόμερο έχει τον αέρα του παλιού παραδοσιακού καφενέ σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μικρά καφέ. Και ευτυχώς... έχει άπλετο εξωτερικό χώρο για να καθίσεις από την Τρίτη, 16/3.
(99358919) Πολυβίου 24, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close