Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Κύπρος όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Το νέο video του υφ. Τουρισμού θα σε εκπλήξει

Ένα μαγευτικό σποτ όπου πρωταγωνιστεί μία διαφορετική Κύπρος,πιο πράσινη, πιο εντυπωσιακή

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2021

Η νέα ταινία του Visit Cyprus είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε εκστρατείες προώθησης της Κύπρου μας και σίγουρα πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Με ένα μοναδικό story-telling approach που σε συνεπαίρνει και που περιλαμβάνει πέραν από εντυπωσιακά πλάνα και εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει, συναισθήματα, υφές και συγκινήσεις, μέχρι και Καβάφη, η νέα ταινία του Visit Cyprus, σε ταξιδεύει μέσα από την εμπειρία και την περιπέτεια των πρωταγωνιστών του σε μία Κύπρο διαφορετική, μια Κύπρο πιο πράσινη, πιο μαγική! Μια Κύπρο που θέλεις να γνωρίσεις ξανά για να ανακαλύψεις τα αμέτρητα μυστικά που έχει να σου αποκαλύψει.

Όντως τελικά, όπως καταλήγει και η αφηγήτρια της ταινίας, κάποτε αυτό που ψάχνουμε μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε!

Μπορεί η Κύπρος να είναι γνωστή για τις μαγευτικές της παραλίες και το καλοκαίρι, αλλά η χώρα μας σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Η νέα προσέγγιση του Visit Cyprus με στόχο να μας αποκαλύψει την Κύπρο από μία άλλη οπτική γωνιά, μας αρέσει πολύ και μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

Τη δημιουργία του Concept, την παραγωγή και το Μοντάζ της ταινίας εκτέλεσε η κυπριακή εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας Black Pepper (@blackpeppercy)

Τα… μυστικά της ταινίας:
Αν διερωτάσαι αν όντως αυτό που είδες βρίσκεται στην Κύπρο… δεν είσαι ο/η μόνος/η, αφού όντως τα τοπία που βλέπουμε είναι άκρως εντυπωσιακά!

Μπορεί στην ταινία να μην αναφέρονται οι τοποθεσίες στις οποίες έχουν γίνει τα γυρίσματα, αλλά το Check In Cyprus έχει “inside information” και τα μοιράζεται μαζί σου!

Με σειρά οι τοποθεσίες που έγιναν τα γυρίσματα όπως εμφανίζονται στην ταινία:
•    Φράγμα Πέρα Πεδιού - Ορεινή Λεμεσός
•    Αλμυρολύβαδο, Τρόοδος
•    Μονοπάτι Λούματα των Αετών
•    Πεδουλάς, ξενοδοχείο Αριστοτέλειο Bootique Hotel
•    Καταρράκτης Μιλλομέρης, Πλάτρες

Πρωταγωνιστές της ταινίας (Instagram Profiles): @I_becky, @y_markides
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close