Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα 3 νέα city hotels που περιμένει η Λεμεσός

Πολυτελή projects σε εξέλιξη

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2021

Στο κέντρο της Λεμεσού, στα πιο γοητευτικά, ιστορικά και ταυτόχρονα αναπτυσσόμενα σημεία της, συσπειρώνεται μια ξενοδοχειακή σκηνή με συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Είναι τα boutique hotels. Τα ιστορικά κτίρια που αναπαλαιώνονται ή ανακατασκευάζονται, διατηρώντας τον χαρακτήρα τους, αλλάζοντας ωστόσο χρήση. Τα κτίρια αυτά που εκπέμπουν στις πλείστες περιπτώσεις μία απαράμιλλη ομορφιά και γοητεία, μετατρέπονται σε ξενοδοχεία με μικρή δυναμικότητα σε κλίνες, ιδιαίτερη προσωπικότητα, εκπλεπτυσμένη αισθητική, παρέχοντας άνεση και ποιότητα.

Είναι όμως κι άλλες επενδύσεις που αναμένονται στο κέντρο της πόλης, που μπορεί να μην συγκαταλέγονται στην κατηγορία των boutique ξενοδοχείων αλλά 

Στη Λεμεσό λοιπόν, αναμένεται η λειτουργία τριών ακόμα city hotel που θα δώσουν στην πόλη άλλον αέρα.

Limassol Brown Hotel
Το ντιζάιν ξενοδοχείο - πόλης, θα λειτουργήσει στην οδό Ανεξαρτησίας, σε ένα κτήριο-ορόσημο, αυτό του E&S. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 120 δωματίων, τριών ορόφων, που υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. Τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden. Στόχος είναι όπως το ξενοδοχείο λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ισόγειο του κτιρίου όπου άρχισαν ήδη οι εργασίες ενίσχυσης, πρόκειται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2021 το δεύτερο κατάστημα του κολοσσού H&Μ στην Κύπρο

St. Andreas Hotel
Μία παλιά αποθήκη στην ιστορική οδό Αγίου Ανδρέου, θα ξαναπάρει ζωή χάρη σε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, τρεις Λεμεσιανούς που αγαπούν την πόλη τους έχοντας πάθος, καλή θέληση, ενθουσιασμό και καινοτόμες ιδέες. Το St. Andreas Hotel σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φιλοξενία, άνεση, προσιτή πολυτέλεια, φιλικότητα, σε μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσει στους χώρους του. Αυτά αποτελούν και τα βασικά στοιχεία ενός boutique hotel, όπου οι επισκέπτες του θα μπορούν να γνωρίσουν τη μικρή ομάδα του ξενοδοχείου και θα εξυπηρετηθούν με χαμόγελο. Ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία του ξενοδοχείου θα αποτελεί ο «κρυφός εσωτερικός κήπος» (secret garden) που θα απλώνεται στην περιοχή του εστιατορίου και του μπαρ. Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος σαν all-day concept, έτοιμος να υποδεχτεί όχι μόνο τους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και επισκέπτες και περαστικούς που επιθυμούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους σε μια ιστορική περιοχή της πόλης. Τα στοιχεία με το ελαιόδεντρο και με άλλα φυτά και λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν τόσο στο λογότυπο όσο και σε άλλα στοιχεία του ξενοδοχείου, αποτελούν μια προέκταση του secret garden και αντανακλούν την κυπριακή ταυτότητά του. Μάθε περισσότερα εδώ.

NYX Hotel Limassol
Mετά τη Λευκωσία, όπου άρχισαν ήδη οι εργασίες ανέγερσης, ο όμιλος ανακοίνωσε και την επέκτασή του στη Λεμεσό. Για την ακρίβεια στην οδό Χριστόδουλου Χατζηπαύλου 137 της συμπρωτεύουσας θα ανοίξει τις πύλες του το NYX Hotel Limassol. Η δυναμικότητά του θα φτάνει 135 δωμάτια και το έργο θα παραδοθεί εντός του 2022. Τo brand name "NYX" υπάγεται στα Leonardo Hotels του ομίλου Fattal και έχει αρχίσει να επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή αγορά, με τη Βαρσοβία ενδεικτικά να είναι μία από τις πόλεις που θα αποκτήσουν το 2020 ένα NYX Hotel. Το ιδιαίτερο στην υπόθεση είναι ότι η ονομασία των NYX Hotels έχει ελληνική προέλευση, καθώς οι ισραηλινοί έδωσαν το εν λόγω όνομα στη σειρά ξενοδοχείων τους από τη θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα στην αρχαία ελληνική μυθολογία, τη Νυξ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close