Cinema: Τα Καλύτερα

Little Mermaid

Η Halle Bailey είναι η μικρή γοργόνα στη νέα ταινία της Disney

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2023

.Η "Μικρή Γοργόνα" είναι η πολυαγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας, που διψάει για περιπέτεια.

Η πιο μικρή από τις κόρες του Τρίτωνα και η πιο επαναστάτρια, η Άριελ λαχταρά να ανακαλύψει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και, έπειτα από ένα ταξίδι στη στεριά, ερωτεύεται τον εκθαμβωτικό Πρίγκιπα Έρικ.

Αν και απαγορεύεται για τις γοργόνες να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, και της δίνεται η ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της ζωής στη στεριά, αλλά, ταυτόχρονα, θέτει τη ζωή της - και το στέμμα του πατέρα της - σε κίνδυνο.

Η ταινία "The Little Mermaid" είναι η αναδημιουργία ζωντανής δράσης του βραβευμένου με Όσκαρ κλασικού μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων από τον οραματιστή σκηνοθέτη, Rob Marshall, προσαρμογή της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1989, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν του 1837. Θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άριελ, υποδύεται η Halle Bailey, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Noma Dumezweni, Daveed Diggs, Art Malik, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Javier Bardem, Melissa McCarthy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close