Εκδρομές να πας , Guide

Ένα "απόμερο" και ήσυχο μέρος, με υπέροχη θέα, για να χαλαρώσεις

Με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα το (ξανά) επισκεφτείς, έτσι;

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Κάβο Γκρέκο, της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ακολουθώντας το δρόμο από την Αγία Νάπα προς τον εκδρομικό του χώρο, στα δεξιά του δρόμου το μάτι σου σίγουρα «θα πέσει» σ’ αυτό το ξεχωριστό και υπέροχο θέαμα που σε κάνει να θες να το φωτογραφίσεις.

Πρόκειται για το (σίγουρα) πιο χαρακτηριστικό δέντρο που δεσπόζει στην περιοχή, το οποίο έχει ανακηρυχθεί ως το πιο πολυφωτογραφημένο δέντρο και παγκοσμίως, αφού πολλοί τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή, φωτογραφίζονταν με το συγκεκριμένο σκηνικό.

Το χαρακτηριστικό, αυτό, δέντρο λοιπόν, λέγεται και αιωνόβιο, αλλιώς Αόρατος και μοιάζει σαν κυπαρίσσι. Και το καλύτερο;  Στέκει εκεί, ζωντανό πάνω από 150 χρόνια!

Μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο δέντρο, είναι σημείο κατατεθέν της περιοχής και αξίζει πραγματικά να το επισκεπτόμαστε, αλλά την ίδια ώρα να το σεβόμαστε, χωρίς ν’ αφήνουμε τα σκουπίδια μας ή ό, τι άλλο σκεφτούμε εκείνη την ώρα.

Τα παγκάκια εκεί μας περιμένουν για να ξεκουραστεί το σώμα μας, με την σκιά του δέντρου να μας δίνει τη δυνατότητα να νομίζουμε ότι είμαστε κάπου εξωτικά και διαφορετικά.

Την ώρα του ηλιοβασιλέματος, είναι ό, τι πρέπει για την απόλυτη ηρεμία!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close