Εκδρομές να πας , Guide

Αυτή είναι η θέα σε γνωστό σημείο της Κύπρου που μας έχει λείψει πολύ

Δεν είναι άλλο από το Κάβο Γκρέκο που μας ηρεμεί και μας γαληνεύει!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2021

Πολλά είναι τα σημεία της Κύπρου που μας έλειψαν και που (φυσικά) επιθυμούμε να τα επισκεφτούμε ξανά.  Αυτό που ίσως το προκαλεί αυτό, είναι η αίσθηση του ότι βρισκόμαστε κάπου «διαφορετικά», κάπου μοναδικά με την ατμόσφαιρα που προσφέρει η θάλασσα, για παράδειγμα, να μετατρέπει το σκηνικό σε παραμύθι!

Ένα από αυτά τα σημεία κατατεθέν της Κύπρου, είναι και το γνωστό Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα (κάθε φορά) να το εξερευνούμε.  Από τις καταγάλανες θάλασσες και από τα μονοπάτια της φύσης, μέχρι και τις θαλασσινές σπηλιές το Κάβο Γκρέκο, υπόσχεται και φέτος να μας αγγίξει την καρδιά (όταν φυσικά το επιτρέψουν εντελώς οι συνθήκες).

Η ώρα του ηλιοβασιλέματος ήταν ό, τι πιο ιδανικό για να ηρεμήσει το σώμα και το μυαλό μας.  Συντροφιά με το κύμα, με παρέα ή χωρίς, αυτή η θέα σίγουρα θα μας ταξιδέψει ξανά σε αλλιώτικους κόσμους.

Φυσικά, όταν με το καλό το επισκεφτούμε ξανά, ας προσέξουμε και ας το σεβαστούμε, χωρίς σκουπιδάκια, δεξιά και αριστερά.  Σωστά;

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close