Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται στα αλήθεια νέα ταινία με τον «Δράκουλα»;

"Θα συνδυάζει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και γουέστερν"

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2021

Η Universal συμφώνησε με την Chloé Zhao για την σκηνοθεσία μιας διαφορετικής εκδοχής του κλασικού μυθιστορήματος τρόμου.

Η Chloé Zhao έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, με τα «Καλπάζοντας με το όνειρο» και «Nomadland» να δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για μια ακόμα πιο λαμπρή συνέχεια, η οποία όπως φαίνεται θα κάνει ένα πέρασμα από την κλασική λογοτεχνία τρόμου.

Πιο συγκεκριμένα η Κινέζα σκηνοθέτης θα γυρίσει νέα εκδοχή του Δράκουλα, η οποία θα συνδυάζει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και γουέστερν. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του Hollywood Reporter, η Universal έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Zhao για τη σκηνοθεσία και συγγραφή του σεναρίου της ταινίας.

«Πάντα με γοήτευαν οι βρικόλακες και η ιδέα του Άλλου που ενσωματώνουν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την Donna, τον [πρόεδρο της Universal Pictures] Peter Cramer  και όλη την ομάδα στην Universal για να φανταστώ εκ νέου έναν τόσο πολυαγαπημένο χαρακτήρα» αναφέρει η Zhao σε ανακοίνωση της.

Με το πρόσφατο «Nomadland» να έχει ήδη ξεχωρίσει στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο και να αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις Χρυσές Σφαίρες, το ενδιαφέρον για το «Eternals» της Disney που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο είναι έντονο.

Πηγή: www.clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close