Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σπιτικό Μαγειρευτό φαγητό έρχεται στο σπίτι ή το γραφείο σου

Σπιτικό, μαγειρευτό φαγητό, στην πόρτα σου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021

Στο Check in Cyprus είχαμε ανέκαθεν ιδιαίτερη αδυναμία στο καλομαγειρεμένο και νόστιμο φαγητό, που φτιάχνεται από έμπειρα χέρια! Γι’ αυτό δεν χάνουμε ευκαιρία, είτε είμαστε στο γραφείο είτε στο σπίτι, να οργανώνουμε μια mini σύσκεψη, προς το μεσημεράκι, για να κάνουμε ίσως την πιο σημαντική συζήτηση της ημέρας, τι θα φάμε σήμερα!

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που κάνουν delivery μαγειρευτό φαγητό στη Λευκωσία και αυτό είναι τέλειο, αλλά μας δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα!

Θέλουμε να έχουμε μια σταθερή επιλογή, που να μας δίνει πολλές εναλλακτικές συνάμα! Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι θα ήταν χρήσιμο να ψάξουμε να βρούμε την κουζίνα εκείνη που να ετοιμάζει καθημερινά μαγειρευτά φαγητά, έχοντας στη διάθεσή μας ένα πλούσιο το μενού, ώστε να μπορούμε να επιλέγουμε εύκολα το φαγητό που τραβάει η όρεξή μας.

Για να μην ψάχνετε λοιπόν από δω κι από κει να βρείτε τις κουζίνες αυτές, την βρήκαμε εμείς για όλους μας! 

Και πού καταλήξαμε; Στο "Σπιτικό Μαγειρευτό". Σπιτικό μαγειρευτό είναι η κουζίνα που μπορεί να παρέχει αμέτρητες επιλογές φαγητού, τόσο σε εταιρείες όσο φυσικά και σε σένα που βρίσκεσαι στο σπίτι. Όλα τα φαγητά εδώ φτιάχνονται με παραδοσιακές σπιτικές συνταγές και φρέσκα υλικά, αποτελώντας την ιδανική λύση για σένα που δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις, αλλά θέλεις να απολαμβάνεις καλομαγειρεμένο και ποιοτικό φαγητό.

 

Εξειδικευμένοι σεφ
Αυτό όμως που κάνει το Σπιτικό να ξεχωρίζει δεν είναι η ποσότητα, αλλά το πάθος των ανθρώπων του για τη δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων και το πώς μετατρέπουν μια απλή συνταγή σε εμπειρία γεύσης. Που φυσικά μόνο όσοι της έχουν δοκιμάσει καταλαβαίνουν τι λέμε!

Eυελιξία και μηνιαίες συνδρομές
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπιτικό μαγειρευτό σου δίνει την επιλογή για προπαραγγελία για όλη την βδομάδα ή μήνα. (ισχύει και για ομαδικές παραγγελίες).

Σπιτικό φαγητό και στη δουλειά
Η εταιρεία "Σπιτικό" έχει μπει δυναμικά στον χώρο της εστίασης και αυτήν την στιγμή παρέχει υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες μαζί με εγκεκριμένους διατροφολόγους, όπως για παράδειγμα μεγάλες τράπεζες, εργοστάσια, βιομηχανίες κ.ά. Επίσης αναλαμβάνει και τη σίτιση μαθητών σε ολοήμερα ιδιωτικά και δημόσια δημοτικά σχολεία.

Τι θα φάμε σήμερα;
Με σύνθημα ‘‘τι θα φάμε σήμερα’’ η ομάδα του σπιτικού φτιάχνει καθημερινά πληθώρα γευστικών επιλογών για κάθε γούστο... ενώ καθημερινά, σου δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας τον τροχό της τύχης να διεκδικήσεις κουπόνια και εκπτώσεις για κάθε σου παραγγελία. Μην το σκέφτεσαι άλλο, και δοκίμασε την τύχη σου τώρα!

Γνώρισε τους με έκπτωση μέχρι και €10, ενώ δοκίμασε την τύχη σου εδώ

Σπιτικό Μαγειρευτό
(70005150) Διγενή Ακρίτα 29A, 1055 Λευκωσία.
Email: info@spitikocatering.com.cy
Website: https://spitikocatering.com.cy/en/home/

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close