Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

5 νέες προτάσεις για φαγητό, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους

Αξίζει να τα δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021

Street food στην καλύτερη εκδοχή του (από μεξικάνικο μέχρι αμερικάνικο) μας υπόσχονται τα μαγαζιά που κάνουν την εμφάνισή τους εν μέσω πανδημία, εξυπηρετώντας κυρίως με delivery παραγγελίες! 

Οι γευστικές προτάσεις θα αρχίσουν με το Taste Buds, τη νέα άφιξη της Λευκωσίας, η οποία φέρνει κοντά σου γεύσεις της αμερικάνικης κουζίνας. Συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις pulled pork (που ψήνεται για 24 ώρες και κλείνεται σε φρεσκοψημένο brionche), pulled chicken το οποίο φτιάχνεται με μαριναρισμένο κοτόπουλο σε σπιτική BBQ σάλτσα, όπως επίσης και grill Peruvion Chicken tacos, που θα σε ξετρελάνουν με τα εξωτικά μπαχαρικά και τη γεύση τους! Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα pork ribs, φτιαγμένα επίσης με τη χειροποίητη σάλτσα barbeque.

Το Frixilicious είναι ένα ακόμα concept που έφτασε πρόσφατα στην πόλη της Λεμεσού (προσφέροντας υπηρεσίες take away και delivery), προκειμένου να μας μυήσει στη νόστιμη φιλοσοφία του, η οποία βασίζεται στις ποιοτικές επιλογές! Στο μενού του θα βρεις νόστιμα burger (κοτόπουλο αλλά και βοδινό, όπως και χορτοφαγική επιλογή), σαλάτες και αστιατικά πιάτα. Δεν είναι μεγάλο αλλά οι επιλογές μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη. 

The Butler, έτσι ονομάζεται το νέο street food concept που απέκτησε η Gallop Catering στη Λευκωσία. Στο μενού του (το οποίο προσφέρεται για delivery) θα βρεις πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό της γεύσης: από burger μέχρι pulled pork, και από bao buns μέχρι μπριζόλα, σολομό, κοτόπουλο, pasta, noodles, club sandwich κ.ά. Ξεχωρίζουν ωστόσο τα πλούσια platters που έχουν ετοιμάσει με επιλογές όχι και τόσο συνηθισμένες! Σίγουρα αξίζει να τις δοκιμάσεις! 

Αν, από την άλλη, θέλεις εξωτικές γεύσεις, τότε το MishMish, μπορεί οπωσδήποτε να ανταποκριθεί στα γούστα και τις επιθυμίες σου! Πρόκειται για ένα concept το οποίο προσφέρει μοντέρνα Παλαιστίνια κουζίνα, μέσω delivery. Στο μενού του θα βρεις επιλογές από τη φαγητό της Παλαιστίνης, οι οποίες μάλιστα εναλλάσσονται καθημερινά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σε ταξιδέψει με τις γεύσες του.

To MONTA.honestfood, που έκανε την εμφάνισή του πριν από μόλις λίγες ημέρες, φέρνει πλούσιο φαγητό και εξαιρετικό καφέ στα σπίτια και τα γραφεία μας. Και όπως οι ίδιοι σημειώνουν, δεν πρόκειται για άλλο ένα concept για καφέ και φαγητό σε πακέτο, αλλά έχουν αφιερώσει αμέτρητες ώρες ώστε να δοκιμάσουν, να τελειοποιήσουν και να μας προτείνουν πιάτα με άριστες πρώτες ύλες και απίθανους συνδυασμούς, τα οποία να ανταπροκρίνονται στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Και το αποτέλεσμα; Ένα μενού αποτελούμενο από επιλογές για πλούσιο πρωινό, λαχταριστά σάντουιτς, κλασικά αλλά και ιταλικά, wraps με νόστιμους συνδυασμούς υλικών, σαλάτες, σούπες, bowls, all day snacks και άλλα πολλά που αξίζει να δοκιμάσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close