Cine News , Κινηματογράφος

Netflix: Όλες οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο

Ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ένα νέο δραματικό γουέστερν, μαζί με το πολυαναμενόμενο «Malcom Marie» με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και την Ζεντάγια.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021

Όλες οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο, με τις νέες ταινίες με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Ο Φεβρουάριος φαίνεται πως, παραδοσιακά, θα μας υποδεχτεί με αρκετό κρύο. Αν στην εξίσωση βάλουμε και τις λιγότερες και πιο προσεκτικές μετακινήσεις έξω, είναι άλλη μία ευκαιρία για να ψυχαγωγηθούμε τηλεοπτικά. Η τηλεόραση, επαναλαμβάνουμε, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα ψυχαγωγίας, αρκεί να ξέρουμε τι θα επιλέξουμε να δούμε. Ειδικά τις ημέρες μας, με τις τόσες επιλογές και νέες streaming πλατφόρμες, δεν έχουμε δικαιολογίες τύπου «δεν έχει τίποτα η τηλεόραση σήμερα».

 

 

Το Netflix ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τον Φεβρουάριο (πάντοτε προσθέτοντας έξτρα τίτλους που δεν έχουν ανακοινωθεί τώρα) και με μία πρώτη ανάγνωση είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες. Δεν έχουμε νέες σεζόν από αγαπημένες σειρές αλλά την πρεμιέρα πολλών νέων σειρών, όπως τις πολυαναμενόμενες «Πυγολαμπίδες» («Firefly Lane»), μέσα από το ομώνυμο best seller βιβλίο της Κριστίν Χάνα. Από ταινίες ξεχωρίζει το δραματικό γουέστερν «News of the World» με τον Τομ Χανκς και ασπρόμαυρο δράμα –που γυρίστηκε εν μέσω της πανδημίας και καραντίνας- «Malcom & Marie» με το εντυπωσιακό δίδυμο των Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον («Tenet», «BlacKkKlansman») και Ζεντάγια («Spider-Man», «Euphoria»).

 

Πρωτότυπες σειρές

Firefly Lane 
Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές και είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια, βιώνοντας μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Από τις 3 Φεβρουαρίου.

Hache: Season 2    
Έναν χρόνο μετά, η Ήτα έχει την ευκαιρία να στήσει ένα εργαστήριο παρασκευής ηρωίνης, αλλά την εμποδίζουν συνεργάτες που συνωμοτούν κι ένας συγγενής που φέρνει μπελάδες. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

Invisible City           
Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ' ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

Capitani       
Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο. Από τις 11 Φεβρουαρίου.

The Crew     
Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους "υπερσύγχρονους" millenial που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα. Με τον Κέβιν Τζέιμς. Από τις 15 Φεβρουαρίου.

Behind Her Eyes    
Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ' ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του. Από τις 17 Φεβρουαρίου.

Tribes of Europa    
Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία. Από τις 19 Φεβρουαρίου.

Buried by the Bernards   
Σ' αυτήν τη σειρά ριάλιτι, οι Μπερνάρντ έχουν ένα γραφείο κηδειών στο Μέμφις, βοηθώντας τις οικογένειες που πενθούν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από τις 12 Φεβρουαρίου.

Canine Intervention
Ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τις μοναδικές μεθόδους και τεχνικές του για να διορθώσει προβλήματα υπακοής και συμπεριφοράς σε σκύλους διαφόρων ειδών. Από τις 24 Φεβρουαρίου.

Πρωτότυπες ταινίες

Black Beach 
Ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος αναγκάζεται να οδηγηθεί στα άδυτα του παρελθόντος του όταν δέχεται να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν παλιό φίλο που έγινε απαγωγέας. Από τις 3 Φεβρουαρίου.

All My Friends Are Dead 
Σ' ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια παρέα φίλων ζει γεγονότα που φέρνουν μυστικά στο φως, ραγίζουν καρδιές κι οδηγούν σ' ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Από τις 3 Φεβρουαρίου.

The Last Paradiso  
Το '50 στην Ιταλία, ένα παθιασμένο ελεύθερο πνεύμα ονειρεύεται αγάπη, δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή, αλλά μια απαγορευμένη σχέση απειλεί τα πάντα. Από αληθινά γεγονότα. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

Malcolm & Marie 
Όταν ένας σκηνοθέτης κι η φίλη του γυρίζουν στο σπίτι από την πρεμιέρα της ταινίας του, εντάσεις κι οδυνηρές αποκαλύψεις τους οδηγούν σ' ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

Space Sweepers   
Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα το έτος 2092, τέσσερις απροσάρμοστοι ανακαλύπτουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

News of the World          
Ένας βετεράνος του Εμφυλίου που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη διαβάζοντας τις ειδήσεις ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Τέξας για να παραδώσει ένα ορφανό στο νέο του σπίτι. Από τις 10 Φεβρουαρίου.

The Misadventures of Hedi and Cokeman     
Σε αυτήν την κωμωδία δύο δυσλειτουργικοί ντίλερ στο Παρίσι χρησιμοποιούν τους οικογενειακούς τους δεσμούς για να ενισχύσουν μια μικρή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών. Από τις 10 Φεβρουαρίου.

Red Dot        
Σε μια πεζοπορία με σκοπό την ανανέωση του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά μέσα στην άγρια φύση, προσπαθώντας να σωθεί από έναν άγνωστο εκτελεστή. Από τις 11 Φεβρουαρίου.

Squared Love
Ένας διάσημος δημοσιογράφος και γνωστός γυναικάς αρχίζει να επανεξετάζει τις επιλογές στη ζωή του όταν ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο που ζει διπλή ζωή. Από τις 11 Φεβρουαρίου.

To All The Boys: Always And Forever  
Τα πάντα ξεκίνησαν με μια παλιά ερωτική επιστολή και κατέληξαν σε έναν νέο έρωτα. Τι να επιφυλάσσει άραγε το μέλλον για τη Λάρα Τζιν και τον Πίτερ; Από τις 12 Φεβρουαρίου.

I Care A Lot 
Μια επαγγελματίας δικαστική συμπαραστάτρια ηλικιωμένων ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά τέλεια πελάτισσά της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Από τις 19 Φεβρουαρίου.

Caught by a Wave 
Ένας καλοκαιρινός έρωτας κάτω από τον σικελικό ήλιο μετουσιώνεται γρήγορα σε σπαρακτική ιστορία αγάπης, αναγκάζοντας ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να ενηλικιωθούν πρόωρα. Από τις 26 Φεβρουαρίου.

Crazy About Her    
Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής όπου εκείνη μένει. Από τις 26 Φεβρουαρίου.

Πρωτότυπα ντοκιμαντέρ
Strip Down, Rise Up         

Θέλοντας να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωή τους, διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο. Από τις 5 Φεβρουαρίου.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel           
Το ξενοδοχείο Cecil συνδέθηκε με την εξαφάνιση της Ελίσα Λαμ. Από τον δημιουργό του "Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι", μια κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων. Από τις 10 Φεβρουαρίου.

Pelé   
Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια. Από τις 23 Φεβρουαρίου.

 

 

Πρωτότυπες παιδικές ταινίες και σειρές

Kid Cosmic  
Σειρά κινουμένων σχεδίων του δημιουργού του "The Powerpuff Girls" για ένα παράξενο και ευφάνταστο αγόρι που βρίσκει πέντε διαστημικά δαχτυλίδια και αποκτά υπερδυνάμεις. Από τις 2 Φεβρουαρίου.

Mighty Express: Σεζόν 2
Συνεχίζουν οι υπεραποστολές για τα τρένα του Mighty Express, που μεταφέρουν γιγάντια κόκαλα δεινοσαύρου και ένα μωρό χταπόδι, βρίσκουν έναν κρυμμένο θησαυρό και όχι μόνο! Από τις 2 Φεβρουαρίου.

Xico's Journey        
Ένα κορίτσι, ένας σκύλος κι ο κολλητός της προσπαθούν να σώσουν ένα βουνό από μια εταιρεία που διψάει για χρυσό. Το κλειδί, όμως, είναι το κουτάβι της, ο Χίκο. Από τις 12 Φεβρουαρίου.

Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie 
Όταν ο προστατευτικός φράκτης που περιβάλλει ένα καταφύγιο ζώων της Νότιας Αφρικής μένει χωρίς ρεύμα, ο Μπερ Γκριλς καλείται να βοηθήσει. Μια διαδραστική ταινία. Από τις 16 Φεβρουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close