Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ταξιδέψτε παντού στον κόσμο μέσα από μια κούπα καφέ Nespresso

Ανακαλύψτε τιςπαραδόσειςτου καφέ από όλον τον κόσµο µε τη νέα ποικιλία καφέδων Lungo από τη Nespresso

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021

Οι λάτρεις του καφέ µπορούν τώρα να απολαύσουν τη σειρά World Explorations της Nespresso. Οι νέες ποικιλίες αντλούν έµπνευση από τη δηµοφιλή συλλογή Lungo και περιλαµβάνουν ιδιαίτερους καφέδες εµπνευσµένους από πόλεις, όπως το Κέιπ Τάουν, το Τόκιο, τη Στοκχόλµη και τη Βιέννη, καθώς και δύο νέες προσθήκες βασισµένες στα αρώµατα και τις γεύσεις της Σαγκάης και του Μπουένος Αϊρες.

Προσκαλώντας τους καταναλωτές σε ένα ταξίδι που θα ανοίξει τους γευστικούς τους ορίζοντες και θα εµπλουτίσει τις γνώσεις τους στο ξεχωριστό αυτό ρόφηµα, η σειρά World Explorations περιλαµβάνει έντονους, ισορροπηµένους και ήπιους καφέδες εµπνευσµένους από τα χαρακτηρι- στικά γευστικά προφίλ αυτών των πόλεων της Ασίας και των Νοτιοαµερικανικών Πολιτειών.

H σειρά καφέδων και αξεσουάρ World Explorations της Nespresso διατίθεται online και στις Nespresso Boutiques. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη σειρά World Explorations της Nespresso, καθώς και για τις συνταγές και τα αξεσουάρ καφέ, επισκεφθείτε το site www.nespresso.com.cy
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Nespresso Boutiques στην Στασικράτους, Άλφα Μέγα στη Λευκωσία και στο Olympic Residence στη Λεμεσό είναι ανοικτές και μπορούν να σας εξυπηρετούν μόνο για την αγορά καφέ. Η υπηρεσία ανακύκλωσης συνεχίζει κανονικά. Οι Nespresso Boutiques στο My Mall, Nicosia Mall και The Mall Of Cyprus παραμένουν κλειστές.

Ώραριο λειτουργίας: Δευτέρα με Σάββατο 9π.μ με 7μ.μ και Κυριακή 9π.μ με 5μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσηµη ιστοσελίδα της Nespresso: https://www.nespresso.com.cy
Τηλ. επικοινωνίας : 8000 2233


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close