Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα μαμαδίστικα γλυκά της Λουίζας, έχουν ξετρελάνει την πόλη

Εκεί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Η συνταγή της επιτυχίας για τους μυημένους είναι απλή: φαντασία, δημιουργικότητα και πολλή αγάπη.

Η Mamma Lou αποφάσισε το 2018 να πάρει τη συνταγή αυτή και να την εφαρμόσει στο μεγάλο της πάθος: τη ζαχαροπλαστική. Κι έτσι κάπου ανάμεσα στο όνειρο μιας μαμάς και την μαγεία της ζαχαροπλαστικής δημιουργήθηκε το Mamma Lou Jars & Pastry. Το Mamma από τις φίλες της και τα παιδιά της που δοκίμαζαν μέχρι τότε τις δημιουργίες της και τις αποκαλούσαν “Μαμμαδίστικες”… και από το ΛΟΥ που την φωνάζουν εν συντομία.

Ένα εργαστήρι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από την ιδιοκτήτρια, και το οποίο ουσιαστικά αποτελεί τη (φυσική) εξέλιξη της πορείας της, μιας και ο χώρος αυτός είναι για την ίδια ένα όνειρο ζωής, αφού μετά τη συγγραφή των 3 της βιβλίων ήθελε να βάλει και σε πράξη τα όσα έγραφε σε αυτά.

Πρωταγωνιστές εδώ είναι το αγαπημένο red velvet cake, που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, η "Motzard" σοκολατίνα γκανάζ, οι απίστευτες μαρέγγες με ρόδια αλλά και η αξεπέραστη Δούκισσα με άσπρη σοκολάτα και rasberries, οι φρεσκοψημένες quiches, τα αφράτα muffins, τα τρουφάκια, το πεντανόστιμο Mille Feuille, τα Cup Cakes όνειρο, οι τάρτες, οι απίστευτα όμορφες τούρτες αλλά και οι πεντανόστιμες τούρτες (καθεμία από τις οποίες είναι μοναδική και δεν φτιάχνεται δεύτερη παρόμοια), ενώ φτιάχνει ακόμα και γλυκά χωρίς γλουτένη, όπως και Vegan Energy μπουκίτσες, μπάρες με βρόμη και άλλα πολλά, όλα χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες οι οποίες θα εξασφαλίσουν τόσο το εύγευστο αποτέλεσμα όσο και την ποιότητα. Επιπλέον, η Mamma Lou φτιάχνει τα New York Cheesecakes, τα οποία είναι ψημένα στο φούρνο, όπως το Salted caramel, Forest fruit, lemon and chocolate Cheesecakes!

Εξάλλου, όπως και η ίδια σημειώνει "Ένα γλυκό αξίζει να το δοκιμάσεις, αν ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο χωρίς «έτοιμα μείγματα», χωρίς «μαργαρίνες» και για να μη πολυλογώ, αν ξέρεις ότι θα το πρόσφερες να το φάνε τα ίδια σου τα παιδιά! Στο γλυκό μου εργαστήρι, δεν φτιάχνω ποτέ κάτι που δε θα πρόσφερα στα 3 μου παιδιά! Αυτό είναι ο κανόνας μου!".

Εδώ και κάποιους μήνες, η Mamma Lou, άφησε το κατάστημά της κι έφτιαξε ένα γλυκό εργαστήρι, όπου συνεχίζει να φτιάχνει πλέον τα γλυκά της ΜΟΝΟ κατόπιν παραγγελίας τουλάχιστον 24 ώρες προηγουμένως.

Αν το γνωρίζεις, ξέρεις για τι μιλάμε – εάν δεν το έχεις δοκιμάσει, μάλλον ήρθε η ώρα να δώσεις κι εσύ την παραγγελία σου (και μας ευχαριστείς μετά!), στο τηλέφωνο 22003416.

Website: mammalousweets.com
Facebook: Mamma Lou Jars & Pastry
InstagramMamma Lou Sweets & pastry

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close