Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Αυτές είναι οι ταινίες του Eddie Murphy που θέλουμε να ξαναδούμε!

Σας λέει κάτι ο «Στοιχειωμένος Πύργος» και οι «Μπαμπάδες Νταντάδες»;

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2021

Τον χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων, το χαμόγελό του, το γέλιο του και φυσικά οι ατάκες του.  Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι λίγο από όλα αφού ως κωμικός παρουσιάζεται σε μονολόγους του ή στο κοινό του, κυρίως ως ηθοποιός, μουσικός και συγγραφέας.

Μιλάμε για τον Αμερικανό Edward Regan, γνωστός ως Eddie Murphy, ο οποίος σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί αλλάζει τη διάθεσή μας και μας μεταφέρει σ’ ένα κόσμο διαφορετικό.  Πολλές, φυσικά είναι οι ταινίες που ξεχώρισαν, εξαιτίας αυτού και που βλέπουμε ξανά και ξανά, παρέα με popcorn.

The Nutty Professor-Δάσκαλος για κλάματα

Στρεφόμαστε πίσω στο 1996, όπου ο Murphy υποδύεται ένα καλοσυνάτο καθηγητή πανεπιστημίου.  Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο ίδιος ο Murphy, αφού στην ταινία υποδύεται συνολικά επτά χαρακτήρες.

Με φόντο την «αστεία» και κάπως παράξενη οικογένειά του ο καθηγητής Sherman δοκιμάζει στον εαυτό του μια θαυματουργή φόρμουλα αδυνατίσματος την οποία εφευρίσκει ο ίδιος.  Στόχος του είναι να νικήσει την αγάπη της κοπέλας που ονειρεύεται.  Θυμάστε τι γίνεται όταν αλλάζει και εμφανίζεται ως κομψός αλλά αλαζόνας;

Daddy Day Care-Μπαμπάδες Νταντάδες

Βρισκόμαστε τώρα στο 2003 με το «Μπαμπάδες Νταντάδες», να μας κάνουν να γελάμε περισσότερο από κάθε άλλο.  Το αγαπήσαμε γιατί μας χάρισε ένα σωρό μηνύματα και γιατί φυσικά ξετυλίχθηκε μία όμορφη ιστορία γεμάτη γέλιο!  Ο πρωταγωνιστής που είναι ο ίδιος ο Murphy, αποφασίζει μαζί με δύο άλλους ανέργους μπαμπάδες, να μετατρέψουν το σπίτι του ενός σε παιδικό σταθμό, παρόλο που δεν έχουν ιδέα από παιδαγωγικά.  Μία σειρά από αστείες σκηνές έρχονται να «δεθούν» με τις σκηνές ζήλιας, μιας αυστηρής διευθύντριας ενός άλλου νηπιαγωγείου.

Πόλεμος, ζήλια, κωμικές σκηνές, μπόλικα χαμόγελα, μας αλλάζουν, φυσικά τη διάθεση.

Haunted Mansion-Στοιχειωμένος Πύργος

Το 2003, ήρθε στις οθόνες μας η ανατριχιαστική κωμωδία με τον Murphy να υποδύεται ένα κτηματομεσίτη, παθιασμένο με τη δουλειά του.

Πρόκειται για μια οικογενειακή ταινία φαντασίας γεμάτη γέλιο και δράση.  Ο Evers επισκέπτεται με την οικογένειά του ένα επιβλητικό και τρομακτικό αρχοντικό.  Στην πορεία όμως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι, αλλά παρέα με εκατοντάδες φαντάσματα.

Μυστήριο, μάγια και αστείες, μετατρέπουν τη διάθεσή μας με μπόλικα γέλια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close