Cine News , Κινηματογράφος

Πρώτο trailer για την "Clarice"

Η Clarice από την "Σιωπή των Αμνών" αποκτά την δική της σειρά!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021

Η "Σιωπή των Αμνών" (1991) του Jonathan Demme παραμένει ακόμα και η σήμερα η πρώτη (και μοναδική) ταινία τρόμου που έλαβε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, με τον Anthony Hopkins να κερδίζει διθυραμβικές κριτικές για το ρόλο του ως Hannibal Lecter (και φυσικά το Όσκαρ Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας), παρά το ότι η εμφάνισή του στην ταινία είναι μόλις 16 λεπτά.

Στο φιλμ, η επίσης βραβευμένη με χρυσό αγαλματάκι Jodie Foster υποδύεται το ρόλο μιας νεαρής μαθητευόμενης πράκτορα του FBI, της Clarice Starling, η οποία θα επισκεφθεί τον χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή καννίβαλο, ψυχίατρο Hannibal Lecter με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με κάποιον κατ' εξακολούθηση δολοφόνο, ο οποίος έχει απαγάγει την κόρη μιας γερουσιαστού. Για να αποσπάσει, όμως, τις πληροφορίες που θέλει, θα πρέπει να του ανοίξει τις πύλες της ψυχής της και να του μιλήσει για τη χειρότερη ανάμνηση των παιδικών της χρόνων...

30 χρόνια μετά, η σειρά "Clarice" του CBS στρέφει την προσοχή της στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και έρχεται να φωτίσει περισσότερες πλευρές του. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται η Rebecca Breeds, με τη σειρά να τοποθετείται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα στην ταινία του 1991, όταν πλέον η Clarice αναζητά και άλλους εγκληματίες, δολοφόνους και βιαστές. Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την προσωπική της ιστορία.

Η σειρά "Clarice" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε!

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close