Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε 3 μαγαζιά που σου φτιάχνουν churros στη Λευκωσία

Δεν χρειάζεται να πας στην Ισπανία για να γευτείς τα πιο νόστιμα churros...

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021

Τα ισπανικά churros μοιάζουν με τα ντόνατς αλλά είναι πολύ καλύτερα.

Είναι μακρόστενοι κύλινδροι ζύμης, τηγανισμένοι και βουτηγμένοι συνήθως, σε ρευστή σοκολάτα.

Μπορεί κανείς να απολαύσει τα churros το πρωί, για σνακ, για μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό, ακόμα και μετά το ξενύχτι.

Γι' αυτό κι εμείς αναζητήσαμε τα μαγαζιά που σου ετοιμάζουν αυτή τη λιχουδιά στη Λευκωσία και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα: 

Los Churros Amigos
Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή αν το έχετε ήδη δοκιμάσει... το πρωτευουσιάνικο concept που σε θέλει να απολαμβάνεις λαχταριστά churros στο χώρο σου, αποτελεί από τον περασμένο Ιούνιο μια νόστιμη πρόταση στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα εργαστήρι που δημιούργησαν τρεις νεαροί (εν μέσω καραντίνας) επηρεασμένοι από διάφορα ταξίδια που έχουν κάνει, καταφέρνοντας να μας ταξιδέψουν με τη γλυκιά street food γεύση τους, με την ισπανική εκδοχή λουκουμάδων που προσφέρουν. Εδώ λοιπόν θα βρεις Churros, ισπανικούς λουκουμάδες δηλαδή, σε 11 διφορετικές εκδοχές (και με 5 διαφορετικά dip -praline, Caramel, Bueno, Banana και φράουλα).
>> (95798287) Αγ. Γεωργίου 78, Ανθούπολη, Λευκωσία. 

Street Sins
Τρελαίνεσαι για αυθεντικό world street food; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψεις τις απίστευτες δημιουργίες του Street Sins. Ανάμεσά τους και ισπανικά churros, μίας και στο Street Sins θα τα βρεις όλα. Aναμφισβήτητα loip;on συστήνουμε τα churros, ένα επιδόρπιο κατευθείαν από τις λαϊκές αγορές τις Ισπανίας – και ίσως το πιο νόστιμο street food γλυκό στο κόσμο. Λες και αυτά τα φρέσκα τηγανητά ντόνατς δεν ήταν αρκετά νόστιμα από μόνα τους, το Street Sins σου δίνει την επιλογή να τα συνοδέψεις με την πιο θεϊκή λιωμένη σοκολάτα, την πιο μυρωδάτη βανίλια, μια ξεχωριστή κρέμα φιστικιού ή την to-die-for καραμέλας.
>> (22730025) Το Street Sins λειτουργεί από τις 12:00 έως τις 23:00, 7 μέρες την εβδομάδα και μπορείς να παραγγείλεις online μέσω της Wolt. 

Avocado Mexican Grill
Το επίσης πρόσφατο απόκτημα της Λευκωσίας, αγαπά την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα. Πρόκειται για έναν νέο street food concept, το Avocado Mexican Grill, που λειτουργεί μόνο με delivery παραγγελίες, όπου το μεξικάνικο street food έχει την τιμητική του. Εξ ου και σου φέρνει στο σπίτι του τα πιο νόστιμα τάκος, burritos, και τις πιο δροσερές σαλάτες... Ωστόσο, για να γλυκαθείς δοκίμασε οπωσδήποτε churros, με νουτέλα, σοκολάτα ή καραμέλα.
>> Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου στο 22 271999 ή μέσω του Foody.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close