News , Guide

Το αισιόδοξο σενάριο μετά το νέο «lockdown»

Το αισιόδοξο μήνυμα από τηνδρ.Πανά.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2021

Τη δυσκολότερη φάση της πανδημίας διανύουμε αυτό τον καιρό είπε σε παρέμβασή της στο Μεσημέρι και Κάτι η δρ.Πανά. Η δρ.Πανά εξήγησε ότι διανύουμε μεν δύσκολες μέρες κι αυτό εξηγείται μέσα από μια σειρά κοινωνικών, οικονομικών και ψυχολογικών παραγόντων αλλά αχνοφαίνεται φως στο τούνελ.

«Είμαστε ήδη σε περιοριστικά μέτρα. Προσπαθούμε για ένα βραχυπρόθεσμο διάστημα να δώσουμε μια ανάσα στις ΜΕΘ. Ο κόσμος έχει εξουθενωθεί. Υπάρχει μια μερίδα που δεν μπορεί να κατανοήσει την επικινδυνότητα της κατάστασης. Τα μέτρα επίσης δεν έχουν την απόδοση που θα θέλαμε γιατί έχουμε και την εποχή του χειμώνα. Επιπρόσθετα έχουμε και το νέο μεταδοτικότερο στέλεχος του ιού», σημείωσε. 

«Ο κόσμος εύλογα αντιδρά γιατί παρατεταμένα βιώνει και μοναχικότητα και στραγγαλισμό της οικονομικής ζωής. Από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε και να δούμε λίγο μεσοπρόθεσμα ότι είμαστε μεν στην πιο δύσκολη φάση της πανδημίας, είμαστε όμως στην αρχή του τέλους», σημείωσε η δρ.Πανά.

Δίδοντας ένα αισιόδοξο σενάριο που έχουμε να αναμένουμε, η δρ.Πανά είπε χαρακτηριστικά ότι «θα δούμε σιγά σιγά τις ποσότητες των εμβολίων να αυξάνονται, θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και θα αποφεύγεται ο συγχρωτισμός», είπε μεταξύ άλλων η δρ.Πανά στο Μεσημέρι και Κάτι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close