Cine News , Κινηματογράφος

«Ολυμπία»: Δες online το ντοκιμαντέρ για την Ολυμπία Δουκάκη

Διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ «Olympia» από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών παρουσιάζει το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη "Olympia", αμερικανικής παραγωγής 2018, σε σκηνοθεσία Χάρη Μαυρομιχάλη.

Μπορείτε να δείτε την ταινία διαδικτυακά και δωρεάν από τις 8 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021, σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.olympiathefilm.com/culturalworkshop. Ο κωδικός θα δημοσιευτεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου (7πμ) στη σελίδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών στο Facebook (www.facebook.com/polerg), και θα είναι διαθέσιμος μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα.  

Η ταινία θα προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους. 

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 7μμ θα έχουμε τον σκηνοθέτη της ταινίας Χάρη Μαυρομιχάλη σε ζωντανή σύνδεση μέσω Zoom από τις ΗΠΑ για να μας μιλήσει για την ταινία και για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ελεύθερη συμμετοχή στο link: https://zoom.us/j/94285407141. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με την ταινία στον ίδιο τον σκηνοθέτη.

 

 

ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: OLYMPIA 
Διάρκεια: 100 λεπτά
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2018
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Γλώσσα: Αγγλικά 
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Σκηνοθέτης: Harry Mavromichalis
Ιστοσελίδα: www.olympiathefilm.com
Trailer: https://www.olympiathefilm.com/trailer

Σύνοψη:
Το "OLYMPIA" είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που καταγράφει τρία χρόνια στη ζωή της φημισμένης Ελληνοαμερικανίδας θεατρικής ηθοποιού και βραβευμένης με Όσκαρ, Ολυμπίας Δουκάκη. Με αξέχαστες ερμηνείες σε ταινίες όπως το Moonstruck και το Steel Magnolias, η Ολυμπία Δουκάκη ψυχαγωγεί το κοινό για πάνω από 50 χρόνια. Ο σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης γύρισε την ταινία έχοντας πρόσβαση σε όλη το φάσμα της ζωής της Δουκάκη: Από τη δουλειά της, μέσω της οποίας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε πιο ιδιωτικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της. Μέσα από την ταινία και την «παρουσία» του θεατή σε όλους αυτούς τους χώρους, γνωρίζουμε μια μεγάλη προσωπικότητα σε συνεχή κίνηση και μια σημαντική ηθοποιό που αφιερώνει τη ζωή της στην Τέχνη της. 

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο DOC NYC και την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει αποσπάσει το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο Los Angeles Greek Film Festival καθώς και στο «Hunter Mountain Festival» (2019). 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close