Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Φέτος θα ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό

Ασφαλείς γιορτές σε ένα μοναδικό περιβάλλον, που σου τα παρέχει όλα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020

Το εντυπωσιακό Radisson Blu Hotel, το πρώτο business hotel της Κύπρου που βρίσκεται στη Λάρνακα, σου δίνει την καλύτερη επιλογή για να περάσεις τις φετινές γιορτές όπως ακριβώς σού αξίζει. 

Σ’ ένα περιβάλλον με σύγχρονη αισθητική και τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, μας υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με πλούσια εδέσματα, ειδικά διαμορφωμένα μενού, μουσική και εκπλήξεις. Όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα του μοναδικού Radisson Blu στη Λάρνακα.

Τις φετινές γιορτές, λοιπόν, χάρισε σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από τις ξεχωριστές προτάσεις και τα εορταστικά πακέτα του που τα συνδυάζουν όλα.

Ειδικά πακέτα...
Το Radisson Blu έχει ετοιμάσει ειδικά γιορτινά πακέτα διαμονής, προσφέροντας ασφαλή φιλοξενία σε πολύ προσιτές τιμές, για όλους όσοι επιθυμούν να περάσουν αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο. 

Μπορείς να επιλέξεις μάλιστα ανάμεσα σε διαμονή για ένα βράδυ ή και για 4 βράδια. Eξάλλου, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που θα σε χαλαρώσει και θα σε ξεκουράσει, ενώ ταυτόχρονα θα σε κρατήσει ασφαλή. 

Δες τα πακέτα και κάνε την κράτησή σου, στο 24505800.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close