Cine News , Κινηματογράφος

Όλα όσα αξίζει να δούμε τον Ιανουάριο του 2021 στο Netflix

Όλα τις τα νέα προγράμματα για τον πρώτο χρόνο του 2021

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020

Νέα χρονιά, νέα καλούδια στο «καλάθι» του Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις ταινίες, τις σειρές και τα προγράμματα που θα δούμε τον Γενάρη στην πλατφόρμα.

Το 2020 τελειώνει και για πρώτη φορά η ευχή να «πάει στο καλό» είναι πιο ηχηρή, θυμίζει ομοβροντία, από ποτέ. Άλλωστε το Netflix έχει προγραμματίσει ένα έκτακτο κωμικό θέαμα με τίτλο «θάνατος στο 2020». Πέραν όμως αυτού, η πλατφόρμα ανακοίνωσε και όλα τις τα νέα προγράμματα για τον πρώτο χρόνο του 2021.

 


Cobra Kai, σεζόν 3
Ποιος να μας το ‘λεγε ότι 37 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου «Karate kid», οι πρωταγωνιστές του και η αντιπαλότητά τους θα μας απασχολούσε ακόμα εν έτει 2021. Κι όμως, το αξίζουν δικαιωματικά μιας και η σειρά «Cobra Kai» (αρχικά στο YouΤube Red και στη συνέχεια στο Netflix) που ξεκίνησε το 2018 πιάνει την ιστορία τους στο σήμερα και αποτελεί ένα από τα πιο ευχάριστα σίκουελ που έχουμε δει. Η τρίτη σεζόν του «Cobra Kai» όπως μαρτυρά και το τρέιλερ, θέλει τους Ντάνιελ και Τζόνι στο ίδιο στρατόπεδο να συμμαχούν ενάντια στον Κριζ και στο επικίνδυνο όραμά του, την ώρα που ο Μιγκέλ προσπαθεί να επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Πρεμιέρα: Μέσα στον Ιανουάριο

 

 

 

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας
Η ζωή της Μάρθα και του Σον αλλάζει οριστικά όταν η γέννηση του μωρού τους στο σπίτι έχει μια τραγική κατάληξη. Για έναν χρόνο, η Μάρθα (Βανέσα Κέρμπι) βιώνει μια οδύσσεια αφού παράλληλα με τη θλίψη της πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς σχέσεις με τον Σον (Σία Λε Μπουφ) και την αυταρχική της μητέρα (Έλεν Μπέρστιν), καθώς και με τη μαία (Μόλι Πάρκερ) που έχει κατηγορηθεί δημοσίως και την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει στο δικαστήριο. Σε σκηνοθεσία Κορνέλ Μουντρούτσο («Λευκός Θεός») σενάριο Κάτα Βέμπερ και διεύθυνση παραγωγής Μάρτιν Σκορσέζε, η ταινία απέσπασε Βραβείο Arca Cinema Giovani καλύτερης ταινίας, βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Βανέσα Κέρμπι και υποψηφιότητα για Χρυσό Λιοντάρι στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας.
Πρεμιέρα: 7 Ιανουαρίου

 

 

Η Ανασκαφή
Λίγο πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή των ταφικών τύμβων στο κτήμα της. Κάνουν όμως μια ιστορική ανακάλυψη που αντηχεί το παρελθόν της Βρετανίας ενόψει ενός αβέβαιου μέλλοντος‎. Ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με τους Ρέιφ Φάινς, Κάρι Μάλιγκαν, Λίλι Τζέιμς, Τζόνι Φλιν, Μπεν Τσάπλιν και Κεν Σκοτ.
Πρεμιέρα: 29 Ιανουαρίου

 

 

Lupin
Η ζωή του έφηβου Ασάν Ντιόπ αναστατώνεται όταν ο πατέρας του κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και στη συνέχεια, πεθαίνει. 25 χρόνια μετά, ο Ασάν αντλεί έμπνευση από τη σειρά ιστοριών «Αρσέν Λουπέν, Αριστοκράτης Λωποδύτης» για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του. Γαλλική πολλά υποσχόμενη σειρά επτά επεισοδίων, με τον Ομάρ Σι («Άθικτοι») στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρεμιέρα: 8 Ιανουαρίου

 

 

Φονική Ζώνη
Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να εντοπίσει μια συσκευή που προορίζεται να καταστρέψει τον κόσμο, προτού φτάσουν σ' αυτήν οι αντιστασιακοί. Περιπέτεια του Μίκαελ Χάφστρομ, με τους Άντονι Μακί, Ντάμσον Ίντρις, Ένζο Τσιλέντι, Έμιλι Μπίτσαμ, Μάικλ Κέλι και Πίλου Ασμπέκ.
Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου

 

 

Το μπινελίκι και η ιστορία του
Να κι ένα μάθημα ιστορίας που δεν γνώριζες ότι χρειάζεσαι. Σε ρόλο καθηγητή-παρουσιαστή, ο Νίκολας Κέιτζ διερευνά την βωμολοχία, και συγκεκριμένα την προέλευση διάσημων βρισιών, καθώς και τη χρήση τους στην ποπ κουλτούρα αλλά και τον πολιτιστικό τους αντίκτυπο. Απενεργοποιήστε τους ελληνικούς υπότιτλους για να μην χαθείτε στη μετάφραση και απολαύστε τα…γαλλικά του Νίκολας Κέιτζ σε έξι εικοσάλεπτα επεισόδια, μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς στην ετυμολογία, συγγραφείς, ιστορικούς και καλλιτέχνες.
Πρεμιέρα: 5 Ιανουαρίου

 

 

Headspace: Οδηγός Διαλογισμού
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε τη νέα χρόνια φροντίζοντας μυαλό και πνεύμα με τη νέα πρωτότυπη σειρά οκτώ επεισοδίων κινουμένων σχεδίων του Άντυ Πάντικομπ, πρώην βουδιστή μοναχό και συνιδρυτή της δημοφιλούς ομώνυμης εφαρμογής για διαλογισμό. Κάθε 20λεπτο επεισόδιο εξερευνά τις βασικές έννοιες και τις τεχνικές της πρακτικής κι ολοκληρώνεται με έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό που αποσκοπεί στην καταπολέμηση του άγχους και την υιοθέτηση της ευγνωμοσύνης.
Πρεμιέρα: 1 Ιανουαρίου

 

 

Night Stalker: Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου
H πραγματική ιστορία του πιο αιμοβόρου serial killer στην ιστορία της Αμερικής έρχεται σε μια σειρά-ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων. Δολοφονίες και σεξουαλικές κακοποιήσεις με θύματα άντρες, γυναίκες και παιδιά ηλικίας 6-82 ετών, σε διαφορετικές γειτονιές και διαφορετικά φυλετικά περιβάλλοντα και κοινωνικοοικονομικά επίπεδα: ποτέ άλλοτε στην ιστορία εγκλημάτων δεν υπήρξε ένας μεμονωμένος κατά συρροή δολοφόνος που να είναι υπεύθυνος για τόσο πολλά φρικαλέα εγκλήματα. Η αληθινή ιστορία της καταδίωξης και της σύλληψης του «Night Stalker» που τρομοκράτησε το Λος Άντζελες και στα ‘80s παρουσιάζεται μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, καθηλωτικά πλάνα αρχείου και φωτογραφικό υλικό.
Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου

 

 

Απογοήτευση: Μέρος 3
Η Μπιν πρέπει να τα δώσει όλα ως πριγκίπισσα μέσα σε βασιλικές πλεκτάνες, μυστήρια, την αστάθεια του βασιλιά Ζογκ κι ανησυχίες για το ποιος θα κυβερνήσει την Ονειροχώρα. Στην Τρίτη σεζόν της σειράς του δημιουργού των Simpsons και του Futurama, η Μπιν συνεχίζει να αναπτύσσει τη δύναμή της και να ακολουθεί το πεπρωμένο της. Καθώς οι ατρόμητοι φίλοι φεύγουν για να ανακαλύψουν νέους κόσμους, μπορεί και να ανακαλύψουν ότι, πράγματι, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι.
Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close