Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο ντελικατέσεν της πόλης, είναι μία πολλά υποσχόμενη επιλογή

Nut Nuts Etc., η νέα άφιξη της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2020

Η Λευκωσία έχει βάλει στον γαστρονομικό της χάρτη ένα νέο απόκτημα που αναβλύζει πλούσιο άρωμα από παράδοση.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό και πολύ κομψό μαγαζί, με μοντέρνες ρουστίκ πινελιές στη διασκόσμηση, το οποίο βρίσκεται στην ίδια ευθεία με δύο γνωστά ζαχαροπλαστεία της πρωτεύουσας και το οποίο ήρθε να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στην περιοχή.

Η επωνυμία του μιλά από μόνη της. Nut Nuts. Διαθέτει λοιπόν μια μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς και όχι μόνο.

Το εν λόγω κατάστημα αποτελεί ένα ναό φυσικών γεύσεων αφού λανσάρει διάφορα παστά και αποξηραμμένα φρούτα, ποικιλία μπαχαρικών από Ινδία, τσάγια και βότανα διαφόρων προελεύσεων, μαρμελάδες από τη Χίο, κλασικά και ιδιαίτερα γλυκά του κουταλιού, όπως γλυκό φιστίκι, ελιάς, ανθών λεμονιάς και τριαντάφυλλου.

Από την εξαιρετική γκάμα του δεν λείπει το χιώτικο υποβρύχιο μαστίχας και διάφορα είδη μελιού όπως ανθέων, θυμαριού και του δάσους. Η παράδοση συνεχίζεται στα ράφια με βιολογικό ελαιόλαδο, γνήσιο ροδόσταγμα από το Όμοδος, αυθεντικό σταφυλόμελο, σουτζούκκο, κιοφτέρι και νοστιμότατα σπιτικά μπισκοτάκια.

Το μαγαζί συνεχίζει στους ίδιους πατροπαράδοτους ρυθμούς με μία αξιόλογη σειρά από κυπριακά κυρίως κρασιά επιλεγμένων οινοποιείων και παραγωγών όπως και άλλα πατροπαράδοτα αλκοολούχα ποτά από Ελλάδα π.χ. τσίπουρο και ούζο τα οποία μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις με τα πεντανόστιμα και ποιοτικά είδη delicatessen τους που προμηθεύονται κυρίως από Κύπριους παραγωγούς καθώς επίσης και Ελλαδίτες.

Στα ράφια του λοιπόν θα ανακαλύψεις από λουκάνικα και μπαστουρμά μέχρι χοιρομέρι, λούντζα, πατέ κοτόπουλου ακόμα και τυρί μαστέλο Χίου που δεν λιώνει στο ψήσιμο όπως και το δικό μας χαλούμι.

Η ματιά σου σίγουρα θα πέσει παράλληλα και στα θεσπέσια, βελγικά, γκουρμέ σοκολατάκια Cashet, ενώ ήδη άρχισαν να πωλούν και να σερβίρουν ζεστό καφέ από δικό τους μείγμα 100% καφέ arabica, ζεστή σοκολάτα και τσάι.

Η βιτρίνα τους διαθέτει επίσης σπιτικά συνοδευτικά εδέσματα όπως quiches, ενώ στην πορεία θα εμλουτιστεί σύντομα με ποικιλία από σάντουιτς και πίτες.  

Ζήτα τους να σου φτιάξουν γκουρμέ platters ή ακόμα συνδυασμούς με διάφορα από τα καλούδια για να τα δωρίσεις τώρα τις γιορτές. Θα ενθουσιαστείς από το ξύλινο κουτί τους και το σικάτο δέσιμό τους. Το Nut Nuts δεν θα σε σαγηνέψει απλά αλλά σίγουρα θα σε ξετρελάνει!

(70008030) Λεωφόρος Νίκης 7Α-Δ Λευκωσία. Δ-Παρ 7.00-21.00 & Σ-Κ 09.00-21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close