Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της Πινδάρου είναι πολύ ξεχωριστή και νόστιμη

Η νέα φρέσκια επιλογή για lunch στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2020

Το Marinado είναι το νέο μαγαζάκι που άνοιξε στην Πινδάρου το οποίο σερβίρει μόνο lunch και μόνο για delivery. Ο σκοπός του είναι να προσφέρει στους εργαζόμενους της Λευκωσίας μια φρέσκια, υγιεινή, νόστιμη και ξεχωριστή επιλογή για μεσημεριανό στο γραφείο.

Όλα είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για γρήγορο delivery, για να ετοιμάζεται το φαγητό και να φτάνει στο γραφείο ή στο σπίτι, φρέσκο και ζεστό, το ταχύτερο δυνατό. 

Από το Marinado μπορείς να παραγγείλεις grilled φιλεταρισμένο μπούτι κοτόπουλου το οποίο έχει μαριναριστεί για 24 ώρες σε "μυστικό" μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις ιδανικά επιλέγοντας ανάμεσα σε φρεσκοκομμένη σαλάτα σε μπολ ή σε στρογγυλή πίτα με προζύμι. 

Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις και το ντιπ που προτιμάς: Σπιτικό χούμους με ταχίνι ντρέσινγκ στο πλάι ή αν προτιμάς φρέσκο guacamole με αβοκάντο από το Περού.

Όλα, μα όλα, φτιάχνονται φρέσκα κάθε πρωί. Το χούμους και το ταχίνι δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Είναι τα πιο κρεμώδη και απολαυστικά ντιπς που θα μπορούσες να γευτείς!  

Η μαγεία όμως βρίσκεται στον συνδυασμό. Αρκεί να σου πω ότι μέσα στο μπολ σαλάτας του Marinado υπάρχει ένα ολόκληρο γεύμα. Η εμπειρία του να “βουτάς” το ζουμερό κοτόπουλο μέσα στο κρεμώδες χούμους και στην μπουκιά να έχει και τριμμένο λεμονάτο καρότο, παντζάρι και άλλα φρέσκα σαλατικά και από πάνω το θεσπέσιο ταχίνι ντρέσινγκ... Μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις για τι απόλαυση μιλάμε!

Εναλλακτικά, το νέο αυτό μαγαζί σού δίνει την επιλογή της πίτας, όπου επιλέγεις αν θέλεις πίτα ολικής αλέσεως ή άσπρη. Οι πίτες ετοιμάζονται κάθε πρωί και επειδή φτιάχνονται με προζύμι και ελαιόλαδο έχουν την γεύση και την υφή ενός φρεσκοζυμωμένου ψωμιού. Η πίτα αλείφεται με το ντιπ της επιλογής σου και όλα τα υλικά μπαίνουν μέσα με τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε μπουκιά να είναι ξεχωριστή. 

Σερβίρονται 2 ειδών μαριναρισμένο κοτόπουλο, το Picante και το Lime & Herbs. Εκτός από το κοτόπουλο υπάρχει και το Marinado Meatballs (χοιρινά μπιφτέκια στη σχάρα) όπως και grilled Falafel.

Όντως, όπως λέει το slogan του Marinado: “Taste Freshness in Every Bite”, πραγματικά γεύεσαι φρεσκάδα σε κάθε μπουκιά!

Μπορείς να παραγγείλεις online από το Foody. Αν έχεις δυσκολία να παραγγείλεις από το Foody μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 22524228

(22 524228) Πινδάρου 27, Λευκωσία. Δ-Παρ 11.30-15.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close