Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Λευκωσία δοκιμάζει λαχταριστή σούπα ramen από τη νέα άφιξη της πόλης

Γιαπωνέζικα ράμεν και λαχταριστά dumplings στη νέα street food άφιξη της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2020

Το AvRamen είναι το νέο project με την υπογραφή του Αβραάμ Σαββίδη, το οποίο προέκυψε από την αγάπη του σεφ για το street food, τη φιλοσοφία και τις γεύσεις του, ενώ αντλεί την έμπνευσή του από την... Ιαπωνία.

Εξ ου λοιπόν και το οποίο νέο street food concept της Λευκωσίας φέρνει στην πόρτα σου νόστιμα και αυθεντικά ramen noodles... σε διάφορες εκδοχές τους, με χοιρινό και κοτόπουλο, καθώς και δύο ειδών dumplings.

Και μπορεί τα ράμεν να είναι ένα απλό πιάτο, που αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία: τα νουντλς, τον ζωμό, το tare (το αλάτι) και τα toppings, αλλά ο συνδυασμός τους μπορεί να απογειώσει τη γεύση σου, όπως γίνεται και στην περίπτωση αυτή! 

Εξ ου και στο μενού του AvRamen θα βρεις τρεις επιλογές ramen, ανάμεσά τους το Tonkotsu Ramen, το οποίο είναι σούπα με βάση το χοιρινό κρέας, το Shoyu Ramen Noodles, μία σούπα με κοτόπουλο και σάλτσα σόγιας, και το Shio Ramen Noodles.

Eπίσης στο μενού θα βρεις το Katsu Sando που είναι ένα sandwich με χοιρινό, το Tamako Sando - Egg Sandwich, το Fried Chicken Sando, που είναι εξίσου απολαυστικά, όπως και τα dumplings, τα οποία ουσιαστικά είναι αλμυρά πιτάκια στον ατμό, με κοτόπουλο αλλά και λαχανικά!

Το μενού του ολοκαίνουργιου project  δημιουργήθηκε για να προσφέρει φρέσκες και ενδιαφέρουσες εκδοχές ramen, συνδυάζοντας την Ιαπωνική παράδοση με μοντέρνες γευστικές πινελιές. Έτσι το απλό μπολ του ramen απογειώνεται σε ένα εξαιρετικό πιάτο, τόσο απολαυστικό όσο και χορταστικό... που σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις! 

Το AvRamen λειτουργεί για delivery παραγγελίες από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, 17.00-23.00. Μπορείς να παραγγείλεις στο τηλέφωνο 77773535, ή μέσω της Wolt.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close