Cine News , Κινηματογράφος

IMDb: Αυτοί είναι οι 10 δημοφιλέστεροι ηθοποιοί για το 2020

Ποιος βρίσκεται στην κορυφή;

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020

Τους δέκα καλύτερους ηθοποιούς για το 2020 αποκάλυψε το IMDb (Internet Movie Database) και έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα.

Σύμφωνα με το IMDb, η λίστα των δημοφιλέστερων ηθοποιών για την χρονιά του 2020 διαμορφώθηκε με βάση τις βαθμολογίες στο STARmeter και από τις αναζητήσεις των χρηστών τον τελευταίο χρόνο.

Ποιος βρίσκεται στην κορυφή;  Αυτή είναι χρυσή δεκάδα σύμφωνα με τον ιστότοπο!

 

10. Henry Cavill

Ο Βρετανός σταρ ξεχώρισε μέσα από το ρόλο του στο "The Witcher" του Netflix, αλλά και στην ταινία "Enola Holmes".

 

9. Linda Cardellini

Το "Dead to Me" καθήλωσε τους τηλεθεατές του Netflix και φυσικά η Linda Cardellini ήταν μια πραγματική αποκάλυψη, με τη φήμη της να εκτοξεύεται μέσα από το ρόλο της στη σειρά. 

 

8. Anya Taylor-Joy

Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, η Anya Taylor-Joy έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες "Split" και "Emma.", αλλά ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά "The Queen's Gambit" του Netflix την έκανε διάσημη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

 

7. Aidan Gallagher

Ο 17χρονος ηθοποιός συμμετέχει σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, το "The Umbrella Academy" και ο ρόλος του αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

 

6. Margot Robbie

Μια από τις πλέον δημοφιλείς και περιζήτητες σταρ του Χόλιγουντ, η Margot Robbie ξεχώρισε μέσα από το ρόλο της θεόμουρλης Harley Quinn στο “Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”. 

 

5. Erin Moriarty

Η Erin Moriarty με τη συμμετοχή της στη σειρά "The Boys" του Amazon Prime Video, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

 

4. Millie Bobby Brown

Από τις πλέον ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ, η φήμη της 13χρονης Millie Bobby Brown εκτοξεύτηκε μέσα από το ρόλο της "Eleven" στο "Stranger Things" του Netflix. 

 

3. Anya Chalotra

Η Anya Chalotra στον ρόλο της Yennefer στη σειρά “The Witcher” προκάλεσε ντελίριο.

 

2. Julia Garner

Η Garner έχει κερδίσει ήδη δύο Primetime Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά "Ozark", ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ίσως διεκδικήσει και Όσκαρ για την ταινία "The Assistant".

 

1. Ana de Armas

Η εκρηκτική Ana de Armas συστήθηκε πολύ πρόσφατα στο παγκόσμιο κοινό, η κουβανέζικη ομορφιά της έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου και, κανονικά, τώρα θα απολάμβανε όλα τα φλας των φωτογράφων έχοντας πρωταγωνιστήσει στο "No Time To Die", το τελευταίο James Bond φιλμ με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς, την πρόλαβε η πανδημία και εμείς θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι τον Απρίλιο του 2021. Επιπλέον, την περίοδο αυτή γυρίζει το φιλμ "Deep Water", στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Ben Affleck.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close