Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

​​​​​​​Ένα πανέμορφο κατάλυμα, κρυμμένο στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού

Βρήκαμε ένα πανέμορφο σπιτάκι στο χωριό, για μοναδική διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020

Σε ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο κτίριο του 1794, που το συναντάς διασχίζοντας τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της γραφικής Λόφου, βρίσκεται ένα φιλόξενο συγκρότημα παραδοσιακών διαμερισμάτων που πραγματικά σε ταξιδεύει στα παλιά.

Ο λόγος για το Agrovino, ένα κατάλυμα που συνδυάζει την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεσαι σήμερα για να χαλαρώσεις στην ύπαιθρο, ενώ προσφέρει επιλογές για φαγητό και γεύσεις για τις οποίες είναι διάσημη η περιοχή.

Διαθέτει 7  πλήρως ανακαινισμένα, πετρόκτιστα, και πολύ διαφορετικά studio διαμερίσματα, εκ των οποίων μερικά επικοινωνούν και μεταξύ τους με κοινόχρηστες αυλές. 

Τα διαμερίσματα, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 έως 7 άτομα, είναι κομψά διακοσμημένα, με γήινες αποχρώσεις και ξύλινη επίπλωση, με πινελιές από την κυπριακή παράδοση. Διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα και οικιακές συσκευές, ενώ κάποιες διαθέτουν και τζάκι ή σόμπα στο σαλόνι.

Λίγα μέτρα από το συγκρότημα των διαμερισμάτων, λειτουργεί το εστιατόριο του Agrovino, με μια πλούσια κάβα που διαθέτει μια μεγάλη συλλογή εξαιρετικά κρασιά της, τοπικά και όχι μόνο. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν επιλογές από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα για μεσημερινό ή δείπνο, ή ακόμα και να εξερευνήσουν την οινοποιητική παράδοση της περιοχής.

Κλείσε διαμονή και άσε τα υπόλοιπα στους ανθρώπους του!
Πληρ. 25 470 202.

*φωτογραφίες:  Katy Spiller Photography

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close