Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Λεμεσός θα αποκτήσει 3ώροφο H&M και Boutique Hotel στο ίδιο (ιστορικό) κτίριο

Επιτέλους, η Λεμεσός θα αποκτήσει το δικό της HM

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό που περίμεναν στη Λεμεσό, φαίνεται ότι θα φτάσει πολύ σύντομα! 

Ο λόγος για την άφιξη της σουηδικής αλυσίδας ειδών ένδυσης H&Μ, η οποία αναμενόταν εδώ και πολύ καιρό από τους λάτρεις του shopping.

H αλυσίδα βρήκε στέγη σε ένα ιστορικό θα λέγαμε κτίριο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για το κτίριο της ΕΣΕΛ στην οδό Ανεξαρτησίας. 

όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΛ Λεμεσού, το συμβόλαιο υπεγράφη πριν από 6 περίπου μήνες και προβλέπει την μίσθωση τριών επιπέδων του ακινήτου, εμβαδού 1.500 τετραγωνικών μέτρων και συγκεκριμένα του υπόγειου, του ισογείου και του μεσοπατώματος στην μεγάλη αλυσίδα.

Εντός Νοεμβρίου αναμένεται η εξασφάλιση της άδειας από τον δήμο Λεμεσού για να ξεκινήσουν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης στο υπόγειο, με στόχο τον Μάιο να εγκαινιαστεί το μεγάλο κατάστημα.

Και ξενοδοχείο στο ίδιο κτίριο
Όπως δήλωσε στην «Επιχειρηματική Λεμεσό» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγοράς Λεμεσού Πάνος Αλέξανδρου θα ακολουθήσουν οι εργασίες στους υπόλοιπους ορόφους με στόχο τη λειτουργία του ξενοδοχείου Limassol Brown Hotel μέχρι το τέλος του 2022.

Το ντιζάιν ξενοδοχείο - πόλης, 120 δωματίων, υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. Τα σχέδια προβλέπουν την δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close