Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Λεμεσού

Στους ρυθμούς της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων κινείται ο Δήμος Λεμεσού στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας εν μέσω πανδημίας.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαΐδης, άνοιξε την εορταστική αυλαία με την τελετή φωταγώγησης της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου με μια λιτή τελετή, χωρίς την παρουσία κοινού για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά με την παρουσία σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας, ο  Δήμαρχος ανέφερε πως «παρά τις δυσκολίες, δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε την αισιοδοξία μας ούτε την πίστη στο παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Με ευαισθησία και έμπρακτη βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη, θα συνεχίσουμε με υπομονή και πείσμα. Μέχρι να τα καταφέρουμε», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης. 

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η στήριξη της πόλης πρέπει να είναι ανάλογη των μέτρων που έχουν ληφθεί. «Η πόλη μας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας και τις επιπτώσεις της πάνω στους ευάλωτους συμπολίτες μας, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Σεβόμαστε τα μέτρα που είναι αναγκαία, αλλά παράλληλα διεκδικούμε και ανάλογη αντιμετώπιση της πόλης μας, και σε ότι αφορά τα μέτρα και σε ότι αφορά τη στήριξη για τις συνέπειες των μέτρων», ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «η στάση μας ως Λεμεσιανοί μέχρι σήμερα ήταν μια στάση ευθύνης απέναντι στην πόλη και στις οικογένειες μας».

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31