Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ρομαντική διαμονή, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο βουνό

Ο Δεκέμβριος θέλει ρομαντικές εξορμήσεις στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2020

Πράγματι, τα Χριστούγεννα στο χωριό είναι μια αξέχαστη εμπειρία! Πόσω μάλλον, αν επιλέξεις να τα περάσεις σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού μας.

Στις Πλάτρες η φύση είναι συναρπαστική σε κάθε εποχή. Κι όταν πιάσουν τα κρύα κι έρθει το χιόνι, το τοπίο μεταμορφώνεται σε μια μαγική εικόνα. Η καθαρή ατμόσφαιρα, ο καπνός που βγαίνει από τις καμινάδες, οι μυρωδιές των μπισκότων και των γλυκών που διαπερνούν τον αέρα, τα παιδιά που παίζουν στους δρόμους ανυπομονώντας για τις γιορτές…  

Γι΄αυτό κι εμείς σου προτείνουμε αυτές τις γιορτές να τις περάσεις δίπλα στο τζάκι, σε ένα ξενοδοχείο του οποίου η νέα όψη δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και πολλά περισσότερα. Οι παροχές του δε ακόμα πιο πολλές, ώστε να μη σου λείψει πραγματικά τίποτα! 

Το ανανεωμένο λοιπόν Petit Palais Platres, στην καρδιά των Πλατρών, είναι περιτριγυρισμένο από ένα ειδυλλιακό τοπίο και είναι η επιτομή της εκδρομής στα βουνά! Το πανέμορφο πάντρεμα παραδοσιακού και μοντέρνου θα σου κλέψει την καρδιά και θα κάνει τη διαμονή σου αξέχαστη! Η ζεστή του ατμόσφαιρα, η γιορτινή διακόσμηση, ο καφές δίπλα στο τζάκι θα σου χαρίσουν ρομαντικές στιγμές αλλά και στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης! 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 πανέμορφα δωμάτια που θα σε καταπλήξουν με την καλαισθησία και τη φινέτσα τους, αφού περιέχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος επισκέπτης για να περάσει τις διακοπές του σαν πραγματικός βασιλιάς!

Από τα παράθυρά του θα θαυμάσεις την πανοραμική θέα, ενώ στην υπέροχη κρεμαστή του βεράντα, με το κοσμοπολίτικο χωριό των Πλατρών να απλώνεται στα πόδια σου, θα απολαύσεις το απογευματινό οσυ καφεδάκι.

Τα βράδια σου θα είναι μουσικά, παρεΐστικα και χαλαρά, όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι. Και σίγουρα δεν θα έπρεπε να μην αναφερθούμε και στο εξαιρετικό φαγητό του, για το οποίο θα μιλάς κι εσύ για μέρες.

Το μόνο λοιπόν που απομένει είναι να κάνεις την κράτησή σου, στο 25 421723.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close