Κινηματογράφος

5 ταινίες που έρχονται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους της Κύπρου

Πάμε σινεμά;

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020

Ο τελευταίος μήνας του 2020 είναι εδώ! Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου τον Δεκέμβριο; 


Jiu Jitsu

Το "Jiu Jitsu" είναι η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο (τον Ιούνιο του 2019), στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicolas Cage και συμμετέχουν οι Alain Moussi, Tony Jaa, Frank Grillo και η Ελληνοκαναδή Marie Avgeropoulos του "The 100", με τον Ελληνοαμερικανό Δημήτρη Λογοθέτη να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και να συνυπογράφει το σενάριο με τον Jim McGrath. Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στα Λύμπια και στο Μάμμαρι, σε περιοχές της Λεμεσού, της Πάφου καθώς και στο Κάβο Γκρέκο και στο Λιοπέτρι σε διάστημα έξι εβδομάδων. Πρόκειται για ένα φιλμ δράσης, επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών, που μιλά για ένα αρχαίο τάγμα από πολεμιστές Jiu Jitsu που έρχεται αντιμέτωπο με μια φυλή εξωγήινων στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Γη.

 

The Witches 

Η ταινία "The Witches" είναι βασισμένη στο κλασικό ομίτιτλο βιβλίο του Roald Dahl (1983), του οποίου η πρώτη του μεταφορά στην μεγάλη οθόνη έγινε το 1990 με την αξέχαση ερμηνεία της Anjelica Huston στο ρόλο της Αρχιμάγισσας. Το remake του Robert Zemekis, μεταφέρει εκ νέου την τρομακτική, αστεία και ευφάνταστη ιστορία ενός επτάχρονου αγοριού που καθώς βρίσκεται με τη γιαγιά του σε ένα ξενοδοχείο, τυχαία πέφτει πάνω σε ένα συνέδριο μαγισσών που σκοπό έχει να μετατρέψει όλα τα παιδιά σε... ποντίκια. Το ρόλο της Αρχιμάγισσας ερμηνεύει αυτή τη φορά η βραβευμένη με Όσκαρ Anne Hathaway, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Octavia Spencer και ο Stanley Tucci.

 

Wonder Woman 1984

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η ταινία 'Wonder Woman' το 2017 στο παγκόσμιο box office, ένα sequel ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Η Patty Jenkins έχει αναλάβει ξανά τη σκηνοθεσία (το 'Wonder Woman' είναι η πιο κερδοφόρα ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα), με την Ισραηλινή σταρ Gal Gadot (είναι και παραγωγός) να ενσαρκώνει εκ νέου το ρόλο της δημοφιλούς πολεμίστριας Diana Prince. Μαζί της ο Chris Pine στον ρόλο του Steve Trevor, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kristen Wiig στον ρόλο της μοχθηρής Cheetah και ο Pedro Pascal στον ρόλο του κακού Maxwell Lord-ενός επιχειρηματία που σχεδιάζει να στήσει την δική του ομάδα από υπερήρωες για να κατακτήσει όλον τον πλανήτη.

 

Fatman 

Για να σώσει την επιχείρησή του που καταστρέφεται, ο Chris Cringle, επίσης γνωστός ως Άγιος Βασίλης, αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον στρατό των ΗΠΑ. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο Chris μπλέκεται σε μια επικίνδυνη μάχη ενάντια σε έναν πολύ επιδέξιο δολοφόνο, που προσλήφθηκε από έναν 12χρονο όταν έλαβε ένα κομμάτι κάρβουνο στην κάλτσα του! Μια... αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ταινία με τον Mel Gibson στο ρόλο ενός ξιπασμένου και κακεντρεχή Άγιου Βασίλη!

 

The Croods 2

Η αγαπημένη μας παλαιολιθική οικογένεια επιστρέφει μετά από 7 χρόνια! Στο sequel, οι Croods θα έρθουν αντιμέτωποι με μια αντίπαλη οικογένεια, τους Betterman, η οποία δείχνει να είναι ανώτερη σε όλα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας ανελέητος ανταγωνισμός!


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close