News , Guide

Έρχονται νέες ανακοινώσεις μέτρων την Παρασκευή

Νέα σύσκεψη επιδημιολόγων με ΠτΔ την Παρασκευή και μετά οι ανακοινώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Προεδρικό, παρουσία της επιδημιολογικής ομάδας. Όπως έγραψε και νωρίτερα το SigmaLive, οι επιδημιολόγοι θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση και μεταξύ τους προτού δουν ξανά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. 

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας. Η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία των Υπουργών Υγείας, Οικονομικών, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Κατά τη σύσκεψη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώθηκε για την παρούσα επιδημιολογική κατάσταση στην Κύπρο σε σχέση με την πανδημία.

Κατατέθηκαν απόψεις και εισηγήσεις από πλευράς των επιδημιολόγων αναφορικά με τα μέτρα κατά της πανδημίας οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας από το Υπουργείο Υγείας και τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία, αναφέρει ο κ.Σεντώνας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει εκ νέου σύσκεψης με την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, για συζήτηση επί των εισηγήσεων και για λήψη σχετικών αποφάσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν αυθημερόν, ανέφερε τέλος ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close