Cine News , Κινηματογράφος

To «The Queen’s Gambit» στην κορυφή του Netflix

Πάνω από 62 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τη μίνι δραματική σειρά με την Anya Taylor-Joy και τον Bill Camp.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020

Η νέα δραματική σειρά «The Queen’s Gambit» έχει πετύχει το ακατόρθωτο, αφού όπως η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια σκακίστρια της, και αποτελεί την πιο δημοφιλή scripted μίνι σειρά στην ιστορία του Netflix. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter περίπου 62 εκατομμύρια θεατές έχουν δει τα επτά επεισόδια της σειράς τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming.

Η σειρά μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σε 63 χώρες – όπως ΗΠΑ, Ρωσία και Ισραήλ – αλλά και στο top 10 σε 93 χώρες συνολικά. Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για την δραματική σειρά. Η άλλη μεγάλη επιτυχία του Netflix για το 2020 ήταν η σειρά ντοκιμαντέρ «Tiger King» με 64 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και σαστισμένος από την ανταπόκριση. Είναι πολύ πιο πέρα από αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος από εμάς. Αλλά μιλώντας για τους συναδέλφους μου παραγωγούς και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο της εκπομπής, ο καθένας από τους οποίους με έκανε να φαίνομαι καλύτερος από ό,τι είμαι πραγματικά, είμαστε πολύ ευγνώμονες που τόσοι πολλοί αφιέρωσαν χρόνο για να παρακολουθήσουν την εκπομπής μας» δήλωσε ο συνδημιουργός, επικεφαλής και σκηνοθέτης της σειράς Scott Frank στο The Hollywood Reporter.

Πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix είναι η Anya Taylor-Joy, η οποία ενσαρκώνει την Beth Harmon, μια ορφανή κοπέλα που εθίζεται στο σκάκι και αφού συμμετάσχει σε ορισμένα πρωταθλήματα γίνεται μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες στον κόσμο. Παράλληλα όμως η σειρά μας αποκαλύπτει και την πολύπλοκη σχέση της ηρωίδας στα ηρεμιστικά χάπια, στα οποία εθίστηκε από μικρή ηλικία για να παραμείνει ήσυχη στο ορφανοτροφείο. Ένας καλόκαρδος επιστάτης (Bill Camp) όμως της μαθαίνει πώς να παίζει σκάκι, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close