Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα νέο στέκι στο χωριό για πρωινό μπούκωμα

Παραδοσιακό brunch στο χωριό, σε ένα νέο, πολύ όμορφο στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020

Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, το brunch έχει την τιμητική του. Kαι υπάρχουν πολλά στέκια στην πόλη πλέον που το έχουν εντάξει στη φιλοσοφία αλλά και στα μενού τους.

Υπάρχουν όμως κάποιες επιλογές πολύ ενδιαφέρουσες, εκτός πόλης. Brunch μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης, είτε αυτό είναι κάποιο χωριό ή ακόμα και ένα κατάλυμα λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Εμείς πάντως ψάξαμε και βρήκαμε μία νέα, μοναδική επιλογή για πρόγευμα και brunch με θέα τη φύση σε όλη την Κύπρο, σε ένα πολύ όμορφο χωριό, το οποίο αξίζει να επισκεφθείς για πολλούς λόγους.

Πάμε λοιπόν στον Κάτω Δρυ, το πέτρινο χωριό της επαρχίας Λάρνακας, για να φάμε brunch αλλά και για μεζεδάκια, σε έναν νέο χώρο, "Της Φουκούς το Κάγκελο". 

Αρχικά, για σένα που δεν ξέρεις, οφείλουμε να σου πούμε ότι ο Κάτω Δρυς, βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της πόλης της Λάρνακας και συνορεύει με τα Λεύκαρα. Περπατώντας στα σοκάκια θα συναντήσεις τους μικρούς βραχώδεις δρόμους και τα πετρόκτιστα σπίτια, τα οποία με τα χρωματιστά παράθυρα και τις πόρτες δείχνουν με μαγευτικό τρόπο την παράδοση.

Όσο για "Της Φουκούς το Κάγκελο" πρόκειται για έναν πολύ όμορφο χώρο, με χαρακτήρα, και μια μικρή βεράντα, ο οποίος σε υποδέχεται από νωρίς τα σαββατοκύριακο φτιάχνοντάς σου πρωινό παραδοσιακό μπούκωμα, το οποίο θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. 

Το μπούκωμα σερβίρεται κάθε Σάββατο από τις 09.00-13.00 και Κυριακή από τις 10.00-13.00 και περιλαμβάνει φυσικά το αγαπημένο μας κυπριακό πρωινό. Θα γευτείς υπέροχα λουκάνικα, αβγά, μπέικον και τυρί, ζαρζαβατικά ψωμί κ.ά.

Το μπούκωμα στοιχίζει €11 το άτομο.

Πέρα όμως από το παραδοσιακό μπούκωμα, το μαγαζί λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, σερβίροντας εκλεκτούς μεζέδες στην σχάρα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close